Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

forumski....

<< < (7/15) > >>

filiplatinovicz:

--- Citat: 1VAN - 23 Lipanj, 2006, 22:45:22 ---ha ha ha ha...pa pričamo samo...nije to niš...pa treb postova čim više...nov je forum :laughing9:

--- Kraj citata ---

može šefe!  ;D

1VAN:
Ej filipe...znaš šta ču ti reč....volim kad je ovako na nekom mlađem forumu i starija osoba koja ima smisla za humor....činiš se super tip....a ko roditelj si sigurno zakon ako imaš djece....bilo bi ugodno bit s tobom u društvu i popit par piva :notworthy: :headbang:

judge_man:

--- Citat: 1VAN - 24 Lipanj, 2006, 07:59:24 ---Ej filipe...znaš šta ču ti reč....volim kad je ovako na nekom mlađem forumu i starija osoba koja ima smisla za humor....činiš se super tip....a ko roditelj si sigurno zakon ako imaš djece....bilo bi ugodno bit s tobom u društvu i popit par piva :notworthy: :headbang:

--- Kraj citata ---
ulizica :laughing9:

filiplatinovicz:

--- Citat: 1VAN - 24 Lipanj, 2006, 07:59:24 ---Ej filipe...znaš šta ču ti reč....volim kad je ovako na nekom mlađem forumu i starija osoba koja ima smisla za humor....činiš se super tip....a ko roditelj si sigurno zakon ako imaš djece....bilo bi ugodno bit s tobom u društvu i popit par piva :notworthy: :headbang:

--- Kraj citata ---

imam sina od 27 godina, super je lik i ono sto bi se Tebi svidjelo, pravi kompjutorski genij... upravo zato i jesam panj za kompjutore, jer se previse na njega oslanjam! Jedina je zamjerka da je pre ozbiljan, ali stari to nadoknadjujeobilno   :laughing9:

za par piva sam uvijek!!!    :glasses9:  :drunken_smilie:  :drunken_smilie:  :drunken_smilie:  :drunken_smilie:  :drunken_smilie:

a bilo bi lijepo da nam se pridruzi i judge_man! ako malo probrstis po forumu vidjet ces da smo 1van i ja od pocetka uspostavili nesmiljenu zajefrkancju koja bi sa strane ponajmanje mogla izgledat kao ulizivanje ! i to je to!  :toothy9:

Lovre:
skupljate postove a bagro.............. ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju