Općenito > Maxiskuteri

Ingkart 150 / Lintex HT150T-11

<< < (7/8) > >>

monetri:

--- Citat: zvonkec_92 - 27 Lipanj, 2012, 16:05:16 ---pa to si kupio u bibikartu u ZG... kaj nisi reko da odemo odma na neki đir?

--- Kraj citata ---
Tamo, naravno, pa on je uvoznik, dao sam link u prvom postu :)
Mogao si doc i pravit mi drustvo. Jos sam morao i lutat do Heinzelove (ajde, to sam odmah nasao), ali za izaci van do Luckoga.... nikako, cak sam i do Ivanje Reke dosao  :laughing7: :laughing7:

zvonkec_92:

--- Citat: monetri - 27 Lipanj, 2012, 16:10:09 ---Tamo, naravno, pa on je uvoznik, dao sam link u prvom postu :)
Mogao si doc i pravit mi drustvo. Jos sam morao i lutat do Heinzelove (ajde, to sam odmah nasao), ali za izaci van do Luckoga.... nikako, cak sam i do Ivanje Reke dosao  :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---
hahahhaha skroz kontra... a dobro bitno da si stigo doma

monetri:

--- Citat: zvonkec_92 - 27 Lipanj, 2012, 16:11:33 ---hahahhaha skroz kontra... a dobro bitno da si stigo doma

--- Kraj citata ---
A da, da, samo dok sam dosao do Luckoga, vec sam udario 90km samo po ZG-u. Ma neka, sunce me malo speklo, ali sam uzivao.

Inace, sama tabla, iskreno, ljepsa mi je na Rockyu, al dobro...  :happy8:
Sama boja skuta, hm, pa ruzna je sama po sebi, ali zanimljivo, svi se slazu kako je super slozeno i bas pase tako sa crnim i alu dodacima i slazem se. Drugi izbor je crna, a to mi je bezlicno. Kako god, nijednog nisam vidio sa ovom bojom  :headbang:

zvonkec_92:

--- Citat: monetri - 27 Lipanj, 2012, 16:16:48 ---A da, da, samo dok sam dosao do Luckoga, vec sam udario 90km samo po ZG-u. Ma neka, sunce me malo speklo, ali sam uzivao.

Inace, sama tabla, iskreno, ljepsa mi je na Rockyu, al dobro...  :happy8:
Sama boja skuta, hm, pa ruzna je sama po sebi, ali zanimljivo, svi se slazu kako je super slozeno i bas pase tako sa crnim i alu dodacima i slazem se. Drugi izbor je crna, a to mi je bezlicno. Kako god, nijednog nisam vidio sa ovom bojom  :headbang:

--- Kraj citata ---
ma baš te briga za izgled.. bitno da služi svrsi i da ide i ne kvari se....

monetri:

--- Citat: zvonkec_92 - 27 Lipanj, 2012, 16:19:45 ---ma baš te briga za izgled.. bitno da služi svrsi i da ide i ne kvari se....

--- Kraj citata ---
Ma da bi rijec nadodao! :)
Dobro si tamo napisao, malo baca na spedfight, al pravi kineski dizajn na djelu!  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju