Općenito > Maxiskuteri
Ingkart 150 / Lintex HT150T-11
monetri:
Pa ovako, odmah su mi prije nego sto sam uopce krenuo na tehnicki i na put ispustili tvorbicko kinesko ulje (kazu jako lose i rijetko) i stavili totalovo gratis plus aditive, valjda za razradu sto je pohvalno buduci da je bilo vani pakao plus sto sam prevalio skoro 300km u cugu. U knjizici je napisano prvi servis 500km umjesto 300, ostalo je sve isto.
Moram reci da je ovih dana skuter stajao par dana, i onako skeptican jos od Lune, usrecio me bezuvjetnim i instantnom paljenjem (bas kao nekad batina)! E to mi je falilo! Upali kao da je radio prije pola minute :))
I jos nesto, sa dvotaktnom Lunom mi je falilo kocenje motorom! Sa batinom sam uzivao u tome, to je to, zbilja mi se jako svidaju ti kineski 4T GY6 makine ;)
monetri:
Btw, mozda da se ovo ipak premjesti pod skutere buduci da je rijec o manjem skuteru :)
Hvala ;)
monetri:
Evo par slika, ovo je prije polaska kod dilera, na mijenjanju ulja :)
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
zvonkec_92:
baš je ljepi, sličan ne šit fajtu... aa vidi felgicee, kod mene je to sve izbljedilo :'(
monetri:
--- Citat: zvonkec_92 - 27 Lipanj, 2012, 15:40:57 ---baš je ljepi, sličan ne šit fajtu... aa vidi felgicee, kod mene je to sve izbljedilo :'(
--- Kraj citata ---
Cek, kud zuris, tek sam probao jednu stavit :laughing7:
:hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju