Tehnički kutak > Tuning skutera

Kako poboljšati ubrzanje?

<< < (4/7) > >>

B.E.R.O.:

--- Citat: Macak sf - 30 Svibanj, 2012, 12:59:49 ---Pogotovo od sf-a,znam jer je i meni pokazivao oko 90 km a kad sam stavio koso sat uglavnom oko 75 km a ako mu se nekad da i 80 km.

--- Kraj citata ---
Tako je Koso sat je tocan,i po njemu Speedfight ide nekih 80 km na sat sto je ok brzina,dok po original satu zna pokazati i stotku i vise a to objesite macku o rep.
Ja tvrdim da nijedna 50-ica nemoze ici brze od 85 km na sat a da se ne ide u neki veci tuning.

Speedfight ide nekih 80-85 prave brzine uz neki sport auspuh i malo cackanje po prijenosu sto je sasvim ok za skuter od 50 ccm.
Kao sto sam napisao da su stari satovi pokazivali i preko 100,dok ove novije generacije graviranih satova do 80 donekle realno i pokazuju.
 :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Citat: strikoo - 30 Svibanj, 2012, 13:06:12 ---Pih, moj ide prek 95 po satu, sa multivarom skoro 100,možda bi sad sa kevlarom i išao 100 po satu. Na 90 je 80 po gps.

--- Kraj citata ---
Moj je isao preko 100 sa auspuhom i diznom 64,sa dvoje na skuteru,naravno po satu.
A laze ga skoro 20 km sigurno!!!
 :dontknow: :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: B.E.R.O. - 30 Svibanj, 2012, 13:13:14 ---Ja tvrdim da nijedna 50-ica nemoze ici brze od 85 km na sat a da se ne ide u neki veci tuning.

--- Kraj citata ---

Može, ali jako teško i sa laganim vozačem  :toothy3: Moj Aerox dok je bio serijala je išo 80 po GPS-u  :icon_thumright: Neznam koja budala u ovlaštenom servisu je radila jer kad su mi vadili blokade, između bolcne i variomata nisu stavili šajbicu nego su je deli između krune kurble i zvjezdice koja drži ventilator. Start je bio na niskim okretajima ali krajnja unedogled, okretaji jedva da su rasli, ali po malo je nabrao do preko 95 po cajgeru. Sa ZX-om isto to je bilo, ali malo brže. Negdje oko 103 po cajgeru i to je sigurno bar 85 po GPS-u  :laughing7: Sjećam se starta sa tim setupom, nisi mogao krenuti uzbrdo, sa dvojicom je kretao ali unazad  :laughing9:

Ali čim je dobio 20 na sat okretaji bi skočili i p.m... Bio je serijski centralni naravno i 3.75 grama rolice u serijskom variomatu  :frajer:

B.E.R.O.:
Realne brzine 85 bez tuninga ne ide nijedna!!!
 :dontknow:

dhorvat:

--- Citat: B.E.R.O. - 30 Svibanj, 2012, 13:37:08 ---Realne brzine 85 bez tuninga ne ide nijedna!!!
 :dontknow:

--- Kraj citata ---

To je istina, ali malo prije si reko "bez nekog većeg tjuninga". ZX, rolice i premještanje šajbice mi ne izgleda ko neki veći tjuning  :drunken_smilie:

strikoo:

--- Citat: Macak sf - 30 Svibanj, 2012, 13:11:30 ---Striko dero bi i onda moju novu sr-ku a ide ko kuga... :laughing7:

--- Kraj citata ---

Još on može, čekam podesavajuce rolice, dizne i centrale, pa ćemo vidjet što se još da izvući.
Mada je meni to sve presporo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju