Općenito > Oprema
HJC iskustva
Jurich:
ovi modeli cs14 kostaju 700 kn...pa me zanima jeli imaju kojih mana? jer 700 kn nije puno za kacigu pa me zanima sta mogu očekivati
mislim da HJC kacige imas probati u yamahe na gripama...imam i adresu ako ti triba
stunt_master:
--- Citat: Jurich - 27 Svibanj, 2012, 18:10:28 ---ovi modeli cs14 kostaju 700 kn...pa me zanima jeli imaju kojih mana? jer 700 kn nije puno za kacigu pa me zanima sta mogu očekivati
mislim da HJC kacige imas probati u yamahe na gripama...imam i adresu ako ti triba
--- Kraj citata ---
Posalji na PM, jel mislis da ima ili znas ;D
Jurich:
a slusaj ja sam isao uzet HJC kacigu u Šibeniku i zadnji sekund odustao i rekao prodavaču da ću ipak uzeti u Splitu (jer sam tada bas isao popodne u ST) i on mi je dao adresu yamaha trgovine koja drzi HJC (to je bilo u početku 10 miseca 2011)
evo adrese ode tako da svi mogu viditi:
yamaha pribudić-borčić
kranjčevićeva 16-24, Split
imarenic:
Ja svoju kupio u Novemanovi u Drganiću. Uz put ti je ak ideš iz ST u ZG. Model IS-16 Sentry. Prezadovoljan. Preporučujem proizvođača.
Jurich:
--- Citat: imarenic - 28 Svibanj, 2012, 12:31:02 ---Ja svoju kupio u Novemanovi u Drganiću. Uz put ti je ak ideš iz ST u ZG. Model IS-16 Sentry. Prezadovoljan. Preporučujem proizvođača.
--- Kraj citata ---
da, ali to je već kaciga od 1500 kn...od nje se očekuje da bude sve ok...ali zanima me ova od 700. Nemora ona biti tiha, niti sa previše opreme niti neznam ni ja šta, samo da mi ne ode kopča ili mehanizam vizira itd...to me zanima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju