Općenito > Maxiskuteri
Tmax
3alfa3:
--- Citat: pitaNS - 26 Svibanj, 2012, 19:31:36 ---ovaj lik na drugom snimku je opasno sredio Tmaxa, ide kao nevreme!!!
--- Kraj citata ---
Onda ovaj ide ko tornado ;D
igor.sb:
tornado je k...
bolja verzija
runn_it:
--- Citat: daRio - 26 Svibanj, 2012, 19:25:10 ---Moj faforit je prvi BMW maxi skuter koji nikako da dođe.
Na slikama je izvrstan a kakav je u živo zali bumo kad ga Tomić izloži u stakleniku.
--- Kraj citata ---
Cini mi se da sam jednog vidio u st, a bas san razmislja kako nikad nece doc kod nas. Skuter je uzivo fantastik izgleda mi kao mix izmedju t-max i gp, a zada je rep preljep. Svabo se stvarno potrudija s njime. Eh da bio je plavo bijeli!
daRio:
--- Citat: runn_it - 26 Svibanj, 2012, 20:12:12 ---Cini mi se da sam jednog vidio u st,
--- Kraj citata ---
Nisi ga vidio jer je proizvodnja odgođena do daljnjeg zbog prigovora na lošu kvalitetu plastike. Prije Rujna ga neće biti u Hr a švabe ga dobiju možda oko 20.07.
runn_it:
--- Citat: daRio - 26 Svibanj, 2012, 21:14:48 ---Nisi ga vidio jer je proizvodnja odgođena do daljnjeg zbog prigovora na lošu kvalitetu plastike. Prije Rujna ga neće biti u Hr a švabe ga dobiju možda oko 20.07.
--- Kraj citata ---
Moja isprika, stvarno nisan bmw vidija nego novog t-maxa. O ovom sam bmw-u cita reportazu pa sam ih izbrka!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju