Tehnički kutak > Styling skutera

Runner FX 125...

<< < (4/5) > >>

Utroba-FX:
e to i mene zanima koliko bi me izaslo?

je prodaje se TO jos. :nono:

duje87:

--- Citat: Gerbi - 08 Svibanj, 2008, 14:41:23 ---No, jel zna tko? Centralni selen, vilica nosača mašine, teflonske distance, ležaji u bloku odmah...još nešto? I cifre...ako je tko u zadnje vrijeme mijenjao sve to, koliko vas je izašlo...

--- Kraj citata ---

zadnje kad san kupova.. nosac san platia 190kn,centralni selen 170kn, i 4 plasticne piksne 10kn/komad..jos san i minja one selenice na blokovima.. oko 20-30kn komad,a im ih 3.. p.s.,nema nikakvih lezaja u bloku;)

2Utroba.. kriv ti je malo zadnji kraj,to je NORMALNO kod svakog spa jer ima glup sistem nosaca..stavi sve nove selene,sve nove piksne..digni ga 2 puta na zadnje i opet kriv..

neznan zasto bi to uopce nosia u mestra da ti minja,jer ce ti rec da mora vadit masinu za to prominit,a to ti je vec cifra od 300+kn..

Gerbi:
Evo zvao sam piaggio...cijene su se malo promjenile...inače planiram stavit još jedan RS 24 na SPa pa se možda ovaj problem krivljenja rješi zauvijek...

:::Bruno::::
mislim da je igx sa ss-a to rješio na drugi način, a to je da je umjesto selena stavio ležajeve

Gerbi:
Bilo je među starim projektima, a toga više nema...da se na SPu primjenit drugi nosač za amortizer kao što ga VXR ima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju