Tehnički kutak > Garaža

Aerox & mitronni

<< < (4/5) > >>

dhorvat:
U svakom slučaju nisi puno dao za njega  :icon_thumright:

Grale:
za tak očuvan skuter nisi dal puno para...
a što se tiče tih problema,vjerojatno ništ nije ni mjenjano na njemu kad ima tak malo km,pa bi trebalo zamjenit sljedeće:
remen,stavit lakše rolice malo,filter zraka,svjećicu,i vidjet po svjećici dal treba naštelat fergazer malo
te bi bilo dobro i izmjenit ulje u kočnicama,ulje u getribi i antrifriz

Brnelic:
Nov je, očuvan lijep ko svaki rox  ;D
super!!!

mitronni:

--- Citat: Grale - 29 Svibanj, 2012, 15:34:05 ---za tak očuvan skuter nisi dal puno para...
a što se tiče tih problema,vjerojatno ništ nije ni mjenjano na njemu kad ima tak malo km,pa bi trebalo zamjenit sljedeće:
remen,stavit lakše rolice malo,filter zraka,svjećicu,i vidjet po svjećici dal treba naštelat fergazer malo
te bi bilo dobro i izmjenit ulje u kočnicama,ulje u getribi i antrifriz

--- Kraj citata ---

To bi valjalo napravit pa onda vidjet šta će biti.stari od kojeg sam ga kupio mi je rekao da nije nikad ništa dirano,tako da ću morati zamjenit sve tekućine,remen i rolice.Jer ovo je koma,na maloj uzbrdici ako stanem,jedva krenem.inače na motoriću je sve ok,pali uvijek ko mina i odmah mirno radi bez zaletavanja i ičeg takvog.čok odradi lijepo,ne trokira motor ništa,ma sve super al ona nema snage.

mitronni:
Danas mi je kolega skinuo nekakav kao EGR-ventil sa auspuha,i kaže da je nešto življa.Primjetio sam i ja tu kutijicu i nekakva crijeva šta idu prema njoj i natrag u auspuh,malo dalje je ono slijepo crijevo koje smo u prvom naletu skinuli.Nisam još bio kod njega da ju probam.Valjda je to sad to?!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju