Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Stunt padovi
Scoot_Fan:
Vidim da vi imate scootove od 50ccm, dali su oni nesto zahtjevniji za podignut na kolo ili stunt opcenito,
od 125 ccm na primjer.
I jos nesto, dali netko mozda ima Apriliu Sport City 125, ili da barem znaju kako ona izgleda, da mi kazu koji bi se stuntovi dali izvesti s tim motorom, ja sam vidio na you tube kako ga dizu na zadnje, ali mi izgleda da se muce ko konji da uspiju.
Drnda:
--- Citat: Scoot_Fan - 05 Svibanj, 2008, 00:01:24 ---Vidim da vi imate scootove od 50ccm, dali su oni nesto zahtjevniji za podignut na kolo ili stunt opcenito,
od 125 ccm na primjer.
I jos nesto, dali netko mozda ima Apriliu Sport City 125, ili da barem znaju kako ona izgleda, da mi kazu koji bi se stuntovi dali izvesti s tim motorom, ja sam vidio na you tube kako ga dizu na zadnje, ali mi izgleda da se muce ko konji da uspiju.
--- Kraj citata ---
samo iskustvo, ja npr svoga samo dam full gas i uprem prema dole prednjim krajem te me amortizacija digne u zrak, tako da sve ovisi o stilu...
Gerbi:
Ma 90% padova izađe iz forsiranja...
X-Thug:
ma meni su najjaci videi na jutubu kad stunta bez kacige i u kratkim rukavima, e pa kad takvi poljube beton, nema mi draze stvari...
Scoot_Fan:
--- Citat: X-Thug - 05 Svibanj, 2008, 12:42:30 ---ma meni su najjaci videi na jutubu kad stunta bez kacige i u kratkim rukavima, e pa kad takvi poljube beton, nema mi draze stvari...
--- Kraj citata ---
Hehe :toothy9: ili kad ljeti bez majice i kacige voze po onom hrapavom vrucem betonu, dovoljno im je da padnu sa motora s 40kmh i manje, i samo nastave klizat po podu, to guli kozu samo tako, pa ti budi pametan :toothy10:.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju