Sportski kutak > Sve vezano za stunt
Stunt padovi
Crazy Kuree:
Ja sam 2 godine stunto redovno i baš znam svakakve fore na zadnjem, najgore na početku ko prvo strah te malo, onda kad pođe u vagu uplašiš se pa ona ljuljanja lijevo desno to sve prakosom naučiš i bude ti svjedno ideš na zadnjem il na dva samo je jedno i glavno pravilo to za kočnicu uvijek mora bit ruka na njoj ili prsti kad si početnik :icon_biggrin: eto nakon 2 godine klipić mi zablokira kad sam ga trznio u vagu i izvrnem se :dontknow: dešava se i nama koji znamo... a nikad nisam upo sa zadnjeg prije toga
Metabolicc:
Evo prekjucer moj frend ide na prednji i prevali se i motor padne na njega, i on se dize i govori mi "to je bio samo los balans", ide on ponocvo i napravi istu gresku ccc, za to treba bit totalno glup ;D
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: Metabolicc - 01 Srpanj, 2008, 00:41:15 ---Evo prekjucer moj frend ide na prednji i prevali se i motor padne na njega, i on se dize i govori mi "to je bio samo los balans", ide on ponocvo i napravi istu gresku ccc, za to treba bit totalno glup ;D
--- Kraj citata ---
ahjahahahahahahahahahahaha imate snimak??
sfreak:
ja kad sam ucio na prednji sve super...i zaletim se jednom i brijem nes nije u redu noge su mi previse naprijed i stisnem u sekundi kocnicu...dobra stvar je ta da je slider uzak pa sam trcao zajedno s njim izmedju nogu =)
Metabolicc:
--- Citat: MaLi_OdvALjivAc - 01 Srpanj, 2008, 00:48:12 ---
--- Citat: Metabolicc - 01 Srpanj, 2008, 00:41:15 ---Evo prekjucer moj frend ide na prednji i prevali se i motor padne na njega, i on se dize i govori mi "to je bio samo los balans", ide on ponocvo i napravi istu gresku ccc, za to treba bit totalno glup ;D
--- Kraj citata ---
ahjahahahahahahahahahahaha imate snimak??
--- Kraj citata ---
jbg ne, pitat cu ga bili sve to ponovio :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju