Tehnički kutak > Injection
Nestašni Ditek
Lenko:
--- Citat: ivek_sr - 16 Lipanj, 2012, 17:06:18 ---plug & play ti je sve
--- Kraj citata ---
Uf, bato, sad me j....š ! Sad mi je drugar rekao da cilindar koji bih vraćao, mora da se prilagodi postojećem klipu. Kako ? Ili da se honuje, a ako je veliki zazor, da se cilindar hilznuje i prilagodi mom klipu.
Tomi_ZG:
--- Citat: Grale - 16 Lipanj, 2012, 12:29:52 ---vidim da imas zx,samo stavi serijski sunder i nemoj nist busit
--- Kraj citata ---
;D :icon_thumright:
--- Citat: lenko - 16 Lipanj, 2012, 17:14:43 ---Uf, bato, sad me j....š ! Sad mi je drugar rekao da cilindar koji bih vraćao, mora da se prilagodi postojećem klipu. Kako ? Ili da se honuje, a ako je veliki zazor, da se cilindar hilznuje i prilagodi mom klipu.
--- Kraj citata ---
Cilindar se prilagođava postoječem klipu samo ako se brusi na specijalu,a hilznovanje se ne radi na 50ki jer je to piksiranje cilindra,samo se taj izraz krivo koristi
Lenko:
Izmerio sam pritisak između nosača inektora i kompresora. Kad upalim skuter, iznosi oko 2 bara, a kad dodam gas, ide i do 6 bara. Ali dok je zavrnut gas, pritisak varira od 4-6 bara. Pustim gas, vrati se na 2 bara. Kad se ugasi, pada na 0 bara. Da li su to prave vrednosti, ili nešto ne valja ?
Kompresiju nisam izmerio, tražim aparat za merenje.
ivek_sr:
nije dobro pritisak bi trebao ostat i kad ugasiš skuter a ne odmah past na nulu
Lenko:
Što će reći: nevalja šta ? Ceo kompresor, ili karika, ili neki dovod ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju