Tehnički kutak > Tuning skutera

koji auspuh?? hitnooo

<< < (3/4) > >>

Mikac21:

--- Citat: Grale - 24 Svibanj, 2012, 19:11:48 ---ak si  već zapel za novi spuh,uzmi onda zxr prek webshopa za 1150 kn jbt

--- Kraj citata ---
za te novce može uzet i Yasuni Z koji je bolji 10 puta od ZX-a,o kvaliteti izrade da nepričamo :icon_biggrin:

Grale:

--- Citat: Mikac21 - 24 Svibanj, 2012, 19:36:44 ---za te novce može uzet i Yasuni Z koji je bolji 10 puta od ZX-a,o kvaliteti izrade da nepričamo :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
slovo R ti je pobjeglo...sad kolko je Z bolji od ZXR-a nisam siguran :icon_biggrin:
a kakva je to kvaliteta izrade kod leovincea?da je loša nebi bili najprodavaniji spuhovi...mislim ak je belaj neg uzme onda yasuni r ako oće kvalitetu i performanse daleko od toga,al vidiš da je zapel za gianeli i leovince,al zkj onda ne uzet za manje pare nego revers,novi zxr?
em je spuh predobar,em je tih i jebeno izgleda na skuteru ;D

Mikac21:

--- Citat: Grale - 24 Svibanj, 2012, 19:39:29 ---slovo R ti je pobjeglo...sad kolko je Z bolji od ZXR-a nisam siguran :icon_biggrin:
a kakva je to kvaliteta izrade kod leovincea?da je loša nebi bili najprodavaniji spuhovi...mislim ak je belaj neg uzme onda yasuni r ako oće kvalitetu i performanse daleko od toga,al vidiš da je zapel za gianeli i leovince,al zkj onda ne uzet za manje pare nego revers,novi zxr?
em je spuh predobar,em je tih i jebeno izgleda na skuteru ;D

--- Kraj citata ---
nisam promašio slovo,mislim na Yasuni "Z"...i bolji je sigurno od ZX-a a tu su po snagama..imo sam oba spuha na serijali i puno je bolji Yasuni...ZX je najprodavaniji zato što je pristupačna cjena

dino73n:
Nema tog koji nece hrdjat ako se ne odrzava. Koji god da kupi samo nek ga redovno sprica silikonskim sprejom i bit ce ko nov dugo vremena.Znaci ne wd-om nego silikonski  sprejom.

A yasuni z je super spuh,samo je sigurno tesko dobavljiv i skuplji od zx-a. Ja ne znam zasto je tu zx tako skup jer ja ga ovdje u bosni bez problema nadjem za 110-120€

Go-Go RUNNER:
Rekorda uzmi, preeeeeeeeesexy je

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju