Općenito > Generalno o skuterima
Pitanje ili anketa bolje receno
Nikola46:
O tome sam vec razmisljo. Jel neko to radio i koliko otprilike to kosta? Koliko sam ja proucavo speedfight-u za homologaciju fali jedino zadnje svijetlo za tablicu(posto je identican sa speedfightom 100ccm)
dhorvat:
--- Citat: Nikola46 - 24 Svibanj, 2012, 09:45:23 ---O tome sam vec razmisljo. Jel neko to radio i koliko otprilike to kosta? Koliko sam ja proucavo speedfight-u za homologaciju fali jedino zadnje svijetlo za tablicu(posto je identican sa speedfightom 100ccm)
--- Kraj citata ---
Jel treba ići na A-test kad se prelazi u drugu kategoriju? Jer ako treba to ti je u startu 1000 kuna, + knjižice + nova registarska pločica... + novo osiguranje (doduše možeš prenijeti bonus sa stare police ako ga imaš)
strikoo:
--- Citat: Nikola46 - 24 Svibanj, 2012, 09:45:23 ---O tome sam vec razmisljo. Jel neko to radio i koliko otprilike to kosta? Koliko sam ja proucavo speedfight-u za homologaciju fali jedino zadnje svijetlo za tablicu(posto je identican sa speedfightom 100ccm)
--- Kraj citata ---
Nazoveš ili još bolje skokneš do stanice za tehnički i ispitaš što sve i kako. Ako je to stanica na koju ideš na tehnički, radije nazovi ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju