Općenito > Propisi

Tehnički skuter

<< < (2/3) > >>

DishaNo1:
eto tu cu pitat da ne otvaram novi topic!

ako promjenim boju na skuteru i dođem tak na tehnicki, jel mogu proc mislim uz uvijet da mi upise koja je boja ili visebojan? ili moram sad na tehnickom rec da mi upise da je visebojan i onda tek promijeniti boju?! i kolko je to love da mi upise?!

marin-w:

--- Citat: DishaNo1 - 24 Svibanj, 2012, 00:20:11 ---eto tu cu pitat da ne otvaram novi topic!

ako promjenim boju na skuteru i dođem tak na tehnicki, jel mogu proc mislim uz uvijet da mi upise koja je boja ili visebojan? ili moram sad na tehnickom rec da mi upise da je visebojan i onda tek promijeniti boju?! i kolko je to love da mi upise?!

--- Kraj citata ---

Samo dodjes. Mora radit novu knjizicu. Kojih max 100kn vise na redovni tehnicki.

Rox-Rab:
ne mora radit novu,barem meni nije

meni je stavio pod napomenu da je sivi s efektom,znaci dođe ti na isto kao i visebojan

roc:
Meni je odma stavio višebojan jer je crno-crveni pa nemam tih problema, ali mislim da ti treba nova prtometna. Hvala na odgovorima

marin-w:

--- Citat: Rox-Rab - 24 Svibanj, 2012, 00:24:37 ---ne mora radit novu,barem meni nije

meni je stavio pod napomenu da je sivi s efektom,znaci dođe ti na isto kao i visebojan

--- Kraj citata ---

Mislim da su po novom ukinuli te napomene zato sam napisao da treba nova prometna.
Od nekog sam cuo da su na nekom tehnickom trazili i potvrdu od javnog biljeznika o promjeni boje  :icon_scratch: :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju