Općenito > Propisi
Vozacki?
Scoot_Fan:
A ako sam uspio pricekat dvije godine (otkad zelim motor) mogu pricekat jos mjeces dana, nece me ubit, ali sad ce mi taj 1 mjeces trajat kao godinu dana, jedva cekam da to polozim, kupim svoj prvi skuter i onda :hbusa: .
:laughing7:
I, jos da pitam, koliko je ogranicenje snage na A1 kategoriji, tj na 125 ccm? (ks)
Bokygs:
11kw, tj.15 ks
Scoot_Fan:
--- Citat: X-Thug - 05 Svibanj, 2008, 13:33:28 ---
--- Citat: gun_rider - 02 Svibanj, 2008, 23:47:44 ---
--- Citat: Scoot_Fan - 02 Svibanj, 2008, 20:05:42 ---3600 kn? :icon_biggrin: ja jos to nemam polozeno ali sam nasao ovu str. slucajnim odabirom (na vrhu ljestvice u google-u) http://www.autoskola-rotor.hr/cjenik.php tu pise da je A1 2700kn, dali to varira od skole do skole ne znam, ali mislim da se bez vozacke ne isplati na cestu, platis 2 kazne za voznju bez vozacke, vec si je mogao otplatit, i jos ti ostane :headbang:
--- Kraj citata ---
na tu cijenu od 2700 tribaš još platit lječnički, prvu pomoć, testove i dosta toga...računaj na tu cijenu još minimalno 1000kn
--- Kraj citata ---
1. pomoć predavanja - 400 kn
1. pomoć ispit - 100 kn
lječnički pregled - 250-350 kn
ispit znakova - 200 kn ili sto nisan siguran
završni je mislin oko 300
plus još tribaš 200 kn za napravit vozačku
--- Kraj citata ---
Hvala svima na odgovorima :icon_thumright: :icon_thumright:. To bi znacilo da mi za polagaje A1 treba oko 3800 - 4000kn, trebam kupit kacigu min 2000kn (ili koliko vec dobra kaciga dode) trebam kupit jaketu koznu (oko 1500 kn, ali stari oce s zracnim jastukom, ali to mi nece trebat za 125, pa ce najvjerovatnije bit samo kozna), i naravno zelio bih polagat na svom skuteru a ne na vespi. :sad1: :sad1:
Nije to bas mala cifra kad se sve sagleda.
Gerbi:
Jbg...a kako stvari stoje sve navedeno još i poskupljuje...jbg...
Goran:
Nema ničega a da ne poskupljuje, cijene samo rastu!!!
Inače sa 15 i pol možeš polagati a sa 16 se tek dobije vozačka A1!!!!
Koliko ja znam- kad dobiješ A kategoriju sa navršenih 18 godina, možeš voziti motor do 600ccm sa privremenom vozačkom na 2 godine!!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju