Tehnički kutak > Injection
Pure jet runner teško kreće
z0x:
Probat ću prvo počistit čašicu, crijevo kompresora i kompresor pa ću vidit rezultate.
Sad mi je motor pun ulja pa. Uvijek sam koristio to ulje i omv 100 gorivo i nije bilo problema.
Prije mi je sa crijeva kompresora nešto curilo pa sam dotegao šelnu, danas ću sve to promjenit.
JogFromYamaha:
ma kompresor ili kabel svjecice zeza
z0x:
Evo promjenio sam crijevo kompresora, otvorio čašicu i počistio je, bilo je nešto u njoj emulzije. Htio sam rastavit i kompresor ali nisam imao toliko jak šarafciger da odvijem 4 vijka, kao da su zapekli malo.
Uglavnom ništa se nije promjenilo, evo snimio sam i video da vidite o čemu se radi.
Primjetit ćete nakon što se motor izgasi i upali da starta normalno
z0x:
Sad sam napravio 35km u komadu nadajući se da će nestat :toothy12: ali sve isto, ustvari nakon tako duge vožnje ni paljenje-gašenje nepomaže više.
Dali netko zna u Splitu dobrog majstora za PJ mašine ?
Pada mi napamet da kupim denso iu24 svjećicu, samo neznam dali bi to bilo bacanje para sa obzirom da sam danas kupio champion rg6yca tako nešto.
Već mi je puna kapa čim ga napravim kako treba ide u prodaju ....... možda :toothy12:
z0x:
Evo i slika stare svjećice koja je bila malo pobrušena ako išta znaci.
http://imageshack.us/photo/my-images/689/sam2724.jpg/
Stavio sam liqui moly injector cleaner i napravio nekih 70ak km dosad i imam osjećaj da se trzanje smanjilo, sutra ide denso iu24 umjesto ove championke pa javim rezultate
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju