ali ako vec hoce radit onda ovako,ocisti sve dobro,plastiku prodi sa vodobrusnim,zamijesaj omjer epoksilne i katalizatora/ucvrscivaca,vidi koliko ces omjer,stavi manje ucvrscivaca da se sporije stvrdne tako da mozes oblikovati duze,tako sam ja kad sam prvi put radio,a sad napravim jace tako da se sto prije stvrde,izrezi si trakice staklene vune,nemoj prevelike komada,jer ti je lakse sa manjim,prije stavljanja trakica prvo premazi sa tom smjesom plastiku i taj sic i na taj premazani dio stavljaj te trakice i preko trakica opet ide epoksilna(po potrebi stavi jos jedan sloj staklene),pokusaj to napravit sto ravnije i bez kapljica smjese jer ce biti lakse brusit,kad je sve suho onda sve lagano pobrusis,nakon toga ide kit,uzmi kit sa vlaknima,sa kitom "premazes" cijeli taj komad,isto u kit stavi manje ucvrscivaca tako da ga imas vremena oblikovat a da ne stvrdne,kad nanosis kit probaj da ti bude sto ravnije jer ces poslje imati manje brusenja i dodatnog kitanja,kad je kit suh onda ide brusenje sa brusnim papirom naravno i onda ces vidjeti gdje jos treba dodatno kitati,kad je sve dobro onda ide brusenje sa vodobrusnim papirom da se sve zagladi i nakon toga je farbanje...