Tehnički kutak > Garaža
Piaggio beverly-moderna klasika
runn_it:
--- Citat: tuta125 - 22 Svibanj, 2012, 13:07:55 ---logika mi je govorila da postoji neki razlog zasto su napravili teze i lakse utege pa pitam...
--- Kraj citata ---
Ne trese bez kufera, laksi su dovoljni za skut bez kufera, a ovi tezi funkcioniraju i s njim i bez njega.
Prosli gazda je fino izbalansira gume tako da je skut miran, znam ga vozit po 120 jednom rukom i sve mirno.
Jedino san primjetia da zna trest kada otpustin ruke s volana ali virujen da je to bilo do jakog vitra i ovog dosta visokog vizira!
tuta125:
--- Citat: runn_it - 22 Svibanj, 2012, 13:17:01 ---Ne trese bez kufera, laksi su dovoljni za skut bez kufera, a ovi tezi funkcioniraju i s njim i bez njega.
Prosli gazda je fino izbalansira gume tako da je skut miran, znam ga vozit po 120 jednom rukom i sve mirno.
Jedino san primjetia da zna trest kada otpustin ruke s volana ali virujen da je to bilo do jakog vitra i ovog dosta visokog vizira!
--- Kraj citata ---
ili do utega :icon_thumright:
runn_it:
--- Citat: tuta125 - 22 Svibanj, 2012, 19:24:27 ---ili do utega :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ne virujen, bas je onda bija kufer na skuteru, kolega je sidija iza mene, i to samo na nizoj brzini. Ali bas je puvalo taj dan ono junacki, pa san pretpostavija da je od vitra. Ne virujen da je do teskih utega?
Maestral:
--- Citat: tuta125 - 22 Svibanj, 2012, 19:24:27 ---ili do utega :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Pusti logiku i ponovi fiziku za osnovnu skolu pa neces vise ovakve stvari govoriti :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju