Tehnički kutak > Tuning skutera

X9 + serdarević

<< < (3/10) > >>

speed:
upisi u google samo mp4 to avi i nadji koji ti program odgovara

mrcina:
e da za navedeni spuh odlučio sam se nakon zadnjeg meeta kod kremiča jer sam vidio dotične na gileri 209 ili na vx/vxr-ima nek se jave. svidio mi se zvuk. osim toga jučer sam proguglao po motori.hr te tamo pronašo samo hvale za taj spuh.

osim što nisu zgubili na krajnjoj dobili su startnije skutere/motore,a da ne kažem koja je cifra čis nekaj suprotno uobičajenim pravilima HR prodaje.jeftiniji i od orginalnog spuha.

speed:

--- Citat: mrcina - 03 Svibanj, 2008, 19:57:48 ---e da za navedeni spuh odlučio sam se nakon zadnjeg meeta kod kremiča jer sam vidio dotične na gileri 209 ili na vx/vxr-ima nek se jave. svidio mi se zvuk. osim toga jučer sam proguglao po motori.hr te tamo pronašo samo hvale za taj spuh.

osim što nisu zgubili na krajnjoj dobili su startnije skutere/motore,a da ne kažem koja je cifra čis nekaj suprotno uobičajenim pravilima HR prodaje.jeftiniji i od orginalnog spuha.

--- Kraj citata ---

obraduj svoj skut sa serdarevicem,jedva ce ga docekat

neer:
sad ce mrcina uzeti neku dvotaktnu bestiju i nabrijavat spremite se sadn ce nas zasjenit umijecem tuninga

zaprudanec:

--- Citat: mrcina - 03 Svibanj, 2008, 18:55:32 ---evo da ja nešto nabavim. kod serdarevića naručio spuh za moj x9.
ako bude onak kak sam planirao skut bu se preporodio.
ali o tome poslije kad ga preuzmem te montiram i odđiram probni krug.

najesen ako neprodam skut ide i kompletna grana i biti če for life.

od topa do mašine iči če kompletna grana od titana sa federima u dva dijela tako da je lakše razmontirati i poslije montirati spuh na motor.

--- Kraj citata ---

jel uz srdelu idu i nove rolle? mislim da bi trebalo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju