Tehnički kutak > Blokade

Zbog blokade odlazi u visoke okretaje

(1/3) > >>

snooke:
Pomoć! Sutra idem na tehnički i danas sam stavio prsten na vario.

E sad problem je što skuter odleti na preko 11k okretaja i više bi vjerojatno da ne pustim gas. Stavil sam serijski vario, serijske role 6,5g, serijske fedre na kvačilu i centralnu.

I ništa ne pomaže. Lud sam već  :redface: :redface: :redface:

Ima tko kakvu ideju???

cona_rab:
pokušaj stavit teže rolice od tih serijskih

snooke:
Jesam i to probal. Onda dosta teže kreće, al kad se razvrti opet odleti u visoke okretaje.

Očito budem sutra moral raditi elektronsku blokadu..

cona_rab:
pa ne bi se trebao raspast ako se toga bojiš,(meni se moj sr 50 rasipo zbog toga ali nebitno u ovoj priči  :toothy11: uglavnom više faktora je utjecalo na totalni raspad sistema)do tehničkog polako a kad ga stavi na valjak bitno da ne pokazuje više od 55 km/h
ali elektronska blokada je prava stvar,ukopčaš je pred tehničkim i iskopčaš kad prođeš,i nema jebade sljedeće godine sa tim prstenom

dhorvat:
Mašina nije napravljena da bi izdržala napore "red zone-a", odnosno crvenog područja u obrtomjeru. Nek ti se budala na tehničkom namjeri i drži ko meni 2 minute full gas ostat ćeš bez mašine  :laughing7:

Ja sam se snašo na ZX-u, a možeš i ti na TT-u tako da staviš između grane i topa neku veliku šajbicu sa unutarnjim promjerom oko 5mm i da vidiš zagušenosti  :laughing7: Al to onda ne treba prsten na variomatu  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju