Općenito > Generalno o skuterima

stize nova pila

<< < (14/49) > >>

dino_sk:

--- Citat: bojan - 16 Svibanj, 2008, 22:38:18 ---
--- Citat: dino_sk - 09 Svibanj, 2008, 20:04:03 ---
--- Citat: marko.p - 09 Svibanj, 2008, 19:15:46 ---sviđa mi se,dobra kombinacija boja...skini ovaj blatobran....super su mi felge,ni retrovizori nisu loši..puno sretnih km-a :icon_thumright:
e da,puno bolje izgleda kad je far taman....

--- Kraj citata ---
blatobran cu skinut naravno , a danas ga dovezem i odma mi ispadne seraf od filtera zraka izgleda da je bio kratak,pa cu ga sutra odfurat na servis sam da promijeni taj seraf i da mi malo pojaca ler gas jer mi se dok je hladan gasi se odnosno radi na nekih 900-1000 okretaja a kad se zagrije na 1300 tak negdje i onda je ok   :toothy12:   sutra idem na tehnicki i ponedjeljak rega ide gore :D

--- Kraj citata ---

i meni isto bio preslab ler gas, stavili ga na 2000 i sad je ok.

dali si imo problem sa svjetlima? meni su previsoko svijetlila pa su mi i to sredili u servisu.

ja sam za mjesec dana napravil 1000km i sad još moram čekati na servis 10 dana jer su velikoj gužvi, ove blokade me več ubijaju, jedva čekam da ih sve 3 skinu, prvi servis 300kn plus skidanje blokada 250kn, čista pljačka

--- Kraj citata ---
nemam problema s svjetlima ,a i sad mi je ok i na leru,sam kad ga upalim malo mu dam gasa i onda hoce radit
dosada sam napravio 340km i pokusat cu do slijedece subote stuci ostatak da skinem te fakin blokade
kod mene je prvi servis + skidanje blokada(150kn) = 370kn mislim da nije puno

bojan:
to je jeftino prema mojih 550kn

taj skut su imali na zalihi ili si čekal na njega?

ja sam svojeg čekal skoro 2 tjedna da dođe iz splita i imali su tamo na zalihi samo bijele boje, makar i taj je lijep :toothy10:

dino_sk:

--- Citat: bojan - 16 Svibanj, 2008, 22:55:15 ---to je jeftino prema mojih 550kn

taj skut su imali na zalihi ili si čekal na njega?

ja sam svojeg čekal skoro 2 tjedna da dođe iz splita i imali su tamo na zalihi samo bijele boje, makar i taj je lijep :toothy10:

--- Kraj citata ---
ma bio je u salonu kad sam dosao kupovat i bio je bijeli al ovaj mi je ljepsi

pitaNS:
pa de to nije skupo ljudi..pa koliko imaju posla da skinu blokade? ? ? 5 min? ne, ne ipak 6 min..... :protest:

dino_sk:
eo nakon tjedan dana uspio sam natuci 501km
u planu mi je do kraja tjedna skinut jos tih 500 tak da se blokade skinu dolje mozda vec sad u subotu  :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju