Općenito > Generalno o skuterima
stize nova pila
dino_sk:
--- Citat: marko.p - 09 Svibanj, 2008, 19:15:46 ---sviđa mi se,dobra kombinacija boja...skini ovaj blatobran....super su mi felge,ni retrovizori nisu loši..puno sretnih km-a :icon_thumright:
e da,puno bolje izgleda kad je far taman....
--- Kraj citata ---
blatobran cu skinut naravno , a danas ga dovezem i odma mi ispadne seraf od filtera zraka izgleda da je bio kratak,pa cu ga sutra odfurat na servis sam da promijeni taj seraf i da mi malo pojaca ler gas jer mi se dok je hladan gasi se odnosno radi na nekih 900-1000 okretaja a kad se zagrije na 1300 tak negdje i onda je ok :toothy12: sutra idem na tehnicki i ponedjeljak rega ide gore :D
dino_sk:
--- Citat: Tommek - 09 Svibanj, 2008, 19:48:39 ---znao sam da bude runy,kad se zapne za nes nema druge...:D
puno sretnih km i pazi kako vozis...;)
--- Kraj citata ---
pa naravno kad sam ga vidio reko moj je i niciji :toothy9:
sad slijedi najgorih 1000km a onda kad blokade odu dolje gasss
charnel:
--- Citat: dino_sk - 09 Svibanj, 2008, 20:05:01 ---
--- Citat: Tommek - 09 Svibanj, 2008, 19:48:39 ---znao sam da bude runy,kad se zapne za nes nema druge...:D
puno sretnih km i pazi kako vozis...;)
--- Kraj citata ---
pa naravno kad sam ga vidio reko moj je i niciji :toothy9:
sad slijedi najgorih 1000km a onda kad blokade odu dolje gasss
--- Kraj citata ---
pa skini odma blokade ako mozes, i vozi lagano, ako neces imat problema s garancijom...
Bokygs:
--- Citat: dino_sk - 09 Svibanj, 2008, 16:29:28 ---napokon je stigao eo neke slike
--- Kraj citata ---
E sad imaš pravu pilu,samo je čuvaj i sve će biti :icon_thumright:
dino_sk:
charnel moram 1000km zbog garancije vozit s blokadom al taman dok skupim novce za neki spuh to ce bit tih 1000km negdje sredinom 6 mjeseca mozda 7 ko zna :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju