Općenito > Generalno o skuterima

stize nova pila

<< < (7/49) > >>

mrcina:
ha čuj što više runera na cesti to više potencijalnih dijelova u garaži.

znaš ti onu bosansku, hamzigadrp.

Rossi:
pa ne branim...ja kazem da je lijep i Derbi i Sr i Runner i Nrg samo je pitanje ukusa i jos par stvari koji ce neko da izabere...nikad nisam reko nevalja derbi ,Nrg ili sta slicno....samo zato jer ja imam Runnera...meni se najvise svidio runner od svih i uzeo sam ga ....ali i ostali su extra nista ni bolji ni ljepsi od mog :)....mal derbi samo tu ima prednosti sto se tice izgleda...za nijansu je ljepsi...a ne ko marko ...ovaj nevalja ,ovaj ruzan...ovaj fujj...uzmi ti derbija on ti je najbolji ....zato sto ga ja imam..... :-X

pitaNS:
uzmi ti jetforce-a on ti je najbolji i najlepši i lepši od svih ostalih, i svi drugi su ružni i loši.... :icon_biggrin:

eladio:

--- Citat: pitaNS - 04 Svibanj, 2008, 19:42:27 ---uzmi ti jetforce-a on ti je najbolji i najlepši i lepši od svih ostalih, i svi drugi su ružni i loši.... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

sad kad dodje zaprudanec i preporuci mu najbolji od svih skutera , manu  :laughing7:

:sign020:

marko.p:
ajme,ne pljujem po ostalima..i reko sam kaj god da uzme od piaggia neće se zajebat...j#bo vas taj runner,pa nije neznam kaj,rađe bi uzeo sr ili nrg,prije svega derbi....meni su vozne osobine najbitnije a onda sljedi tank

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju