Općenito > Generalno o skuterima

stize nova pila

<< < (36/49) > >>

dino_sk:

--- Citat: SlowRider - 23 Lipanj, 2008, 12:43:21 ---Mislim da taj skuter nikad vise nece biti onaj stari, jednom kad se skrsis na ostalim sitnicama se osjeti... a cifra je kao da si imao totalku, al boli te briga kad ti ne placas...

--- Kraj citata ---
pregrizao jezik ......hehe.......al stvarno ja nikakvu razliku neosjetim u voznji isto ide isto se ponasa .....

baotian500:
pa ak nis na ovjesu nije dobilo,bit ce to onaj isti skuter,ja sam malo popigao valjda nosac masine,pa je masina mrvicu u koso stajala,al nisam ni isao rjesavat taj misterij,prodao sam motor,covjek nije ni nis skuzio

Agil:

--- Citat: dino_sk - 23 Lipanj, 2008, 12:36:37 ---
--- Citat: pitaNS - 23 Lipanj, 2008, 12:12:33 ---bogami lepa cifra...setite se ove cifre svaki put kad nekom dajete scoot ili rešite da izvučete neku krivinu kao rossi... :biker:

--- Kraj citata ---
da lijepa cifra sva sreca pa su njegov stari pristao platiti svu stetu  :icon_thumright: :icon_thumright:
jucer starom nisam dao đir da ode napravit, nikome vise scoot  :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

definitivno...ti si kriv za sve..!!!  pa jesi li ili nisi član mojskuter.com foruma - najboljeg i najstručnijeg foruma o skuterima

definitivno je pao zbog malossi naljepnice ( zanijela ga  - kao što je davno utvrdio Slow rider)

a  ti mu još govoriš da skuter ide ko vrag, kao da je brzina bitna...a ne spominješ da ima naljepnicu  :sad3:

a toliko smo raspravljali o tome ...donijeli zaključke...svijetu uputili preporuke..... :hello: :hello:

( evo tog legendarnog threada vrhunskih stručnjaka: http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=6215.0 )

pa ljudi , ne gubite glave uzalud, ne ignorirajte struku.....!!!!! :jerk: :jerk:

replcnt:
nalje 850kn!! ti si lud  :redface:

Rossi:
nesto ne valja sto se tice tih naljepnica  :-X jer ovdje kod mene u tz drug uzimo za isti motor ,isto 2008 model i ista boja i sve...upo kao i ti pa otisle naljepnice...i platio je 374 kune .....meni takvo sta da se desi...ja nebi ni uzimo naljepnice .....ili ako bas hocu otiso lijepo do nekoga ko se bavi tim i za 200 kuna ti uradi sve lik naljepnice a budu identicne i sve...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju