Općenito > Generalno o skuterima

stize nova pila

<< < (4/49) > >>

dino_sk:

--- Citat: eladio - 03 Svibanj, 2008, 21:16:18 ---meni je derbi tu ipak daleko ispred ostalih

pa ti sad odluci  :laughing7:
(samo budi odlucan pred starcima da nebi jos izvisio  :toothy3: )

--- Kraj citata ---
i meni je derbi nekak naj naj ,ali kao sto sam vec rekao nema servisa kod mene u gradu i nezelim gubit garanciju
a uostalom ista je masina s tim da runner ima obrtaljku a derbi ima 2 kilometar sata sto je meni pomalo glupo

eladio:

--- Citat: dino_sk - 03 Svibanj, 2008, 21:23:52 ---
--- Citat: eladio - 03 Svibanj, 2008, 21:16:18 ---meni je derbi tu ipak daleko ispred ostalih

pa ti sad odluci  :laughing7:
(samo budi odlucan pred starcima da nebi jos izvisio  :toothy3: )

--- Kraj citata ---
i meni je derbi nekak naj naj ,ali kao sto sam vec rekao nema servisa kod mene u gradu i nezelim gubit garanciju
a uostalom ista je masina s tim da runner ima obrtaljku a derbi ima 2 kilometar sata sto je meni pomalo glupo

--- Kraj citata ---

znam
to sam vec rekao i na testu...
ipak , derbi mi je prenaj , uzivancija za voziti...

a servis kao servis..

cuj, ti kupujes, ti znas na kraju bolje sta ti treba od nas  :toothy9:

Bokygs:
Ma nećeš pogriješiti s kupnjom runnera,ne razmišljaj postoji li bolji od njega,nego kupi i vozi :headbang:

dino_sk:

--- Citat: Bokygs - 03 Svibanj, 2008, 22:33:24 ---Ma nećeš pogriješiti s kupnjom runnera,ne razmišljaj postoji li bolji od njega,nego kupi i vozi :headbang:

--- Kraj citata ---
znam da necu pogrjesiti .....hehe.... ipak je to piaggio.....ak sve bude u redu mislim da iduci tjedan mi je doma......sam kad je uzmem najveca patnja ce biti prvih 1000km ....a onda kad se skinu blokade preporod....sjecam se kad sam na ovom sada skinuo alaa koji je to osjecaj bio  :icon_biggrin:

marko.p:
derbi bi ti jedini ima H ramu,a rezervar 11 litara....koga god znam da ima runnera troši mu puno više nego meni derbi
e da,provozaj se na jednom i drugom i sve će ti bit jasno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju