Općenito > Generalno o skuterima

stize nova pila

<< < (23/49) > >>

Bokygs:

--- Citat: dino_sk - 30 Svibanj, 2008, 23:05:38 ---
--- Citat: devilldey - 30 Svibanj, 2008, 19:39:49 ---
--- Citat: dino_sk - 30 Svibanj, 2008, 19:35:51 ---
--- Citat: SlowRider - 29 Svibanj, 2008, 23:40:07 ---
--- Citat: dino_sk - 29 Svibanj, 2008, 23:36:34 ---
--- Citat: SlowRider - 29 Svibanj, 2008, 23:34:12 ---meni je iznad gume...

--- Kraj citata ---
kak iznad gume znaci tablica normalno stoji kak treba sam bez nosaca

--- Kraj citata ---
na undertailu, nitko jos nije imao primjedbi :dontknow:

--- Kraj citata ---
kod nas je murja alergična na to ....hehe

--- Kraj citata ---

zato jer ih ima ko dreka po cesti. Više nego igdje u HR  ;D

--- Kraj citata ---
hehe...a moze bit stalno jedan il dvojica su u gradu na motorima i sam cekaju nase prekrsaje da nas kazne  :toothy10: :toothy10:

--- Kraj citata ---

Tako i kod nas,motori "vrebaju" prvenstevno skuteraše po gradu :angry9:

dino_sk:
da al mi sad jos 3 dana nis nemogu dok blokade neskinem i pikem zx-a :toothy12: :toothy12:

samo lagano krstarenje 45km/h i nema zurbe nikuda i ovakvom brzinom sam dosao gdje god sam krenuo al za koliko vremenski to nije bitno  :toothy12:

dino_sk:
eo danas je spuh stavljen ,nisam stavio rolice i federe kvalica od spuha i diznu vecu neg sam sam limic maknuo s karba i malo zrak pritvorio jer se gusio i sad je ok ,po ravnom mi ide 95-98 a najvise sam uhvatio 102km/h(po satu naravno )
cekam da mi stari donese red sponge u srijedu a cu odma i diznu 64 stavit
al zanimljivo ej to sto derem fredna koji ima isto runnera sa zx-om ,njegovim federima i rolicama te vecu diznu
ostavit cu ove rolice i federe jer stvarno ide super i ima snage za povuc na pretek

bio danas u servisu na 1.servisu i odnesem mu spuh da mi odma stavi i on panjina od majstora niej mu se dalo malo prosirit rupu na nosacu da bi mogao seraf proc neg je meni rekao da sredim nosac pa da mu onda donsem rolice i federe da mi stavi i da mi za to uzme 150kn e pa nedam

servis me kostao 202kn s tim da mi je on skinuo blokadu s varia i nije mi htio odma naplatit skidanje blokada dok sve neskine
bitno da mi je servisna knjizica postambiljana  :laughing7: :laughing7:

dino_sk:

Bokygs:
Stvarno lijepo izgleda,pogotovo kilometar-sat :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju