Sportski kutak > Sve vezano za utrke
Osijek 23.06. subota, utrka za prvenstvo PH
tata zip sp 13:
...opet nekako PH skuteri i supermoto nekako sastrane ???, treba još tu poraditmalo na tome objasnit ljudima, ipak tu dolaze klasa vozača koji imaju šta pokazat definitivno! ;D
runner_sp180:
da samo nebi bilo lijepo da dodu 3 skutera onda mislim da vise nece htjeti ubacivat skutere..
Laki:
--- Citat: runner_sp180 - 04 Lipanj, 2012, 22:29:36 ---da samo nebi bilo lijepo da dodu 3 skutera onda mislim da vise nece htjeti ubacivat skutere..
--- Kraj citata ---
zasad ce bit 2 i pol sigurno skutera, bit ce i 4 ako ovaj polovicni bude sastavljen :toothy12:
gumy:
Evo dobio sam danas dopis pa da vas obavjestim o tijeku događanja.
U petak će biti neslužbeni treninzi od 12h pa nadalje, to se plaća 100 kn.
U subotu su prijave i tehnički pregledi do 9h ujutro, te od 9 do 10 h su službeni treninzi tj kvalifikacije.
Od 11 - 14h počinju utrke PH skuteri i supermoto. Vozit će se 2 utrke u klasi skutera, te jedne kvalifikacije.
Cijena utrke je 200 kuna i od tih novaca će ići nagradni fond za vozače za prva tri mjesta u klasama!!
Tko nema licencu jednokratna licenca za HMS je 90 kuna.
Navečer je koncert hladnog piva, u nedjelju je utrka motocrossa, isto tako taj vikend je organiziran moto susret u Osijeku, to će sve biti u sklopu Čepinskog aerodroma i adrenalin parka ( uz S cestu, na potezu između trgovačkih centara Avenue Mall i Portanova)
Nadam se da se vidimo u što većem broju!
Za sve druge informacije možete mi se obratiti na PM.
pralas:
gumeni jel se mogu voziti ti neslužbeni treninzi u petak tko hoce ako da 100 kn ili samo oni koji ce se natjecati?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju