Tehnički kutak > Tuning skutera
Prehlađeni Aerox ili...???
robert:
remen i rolice nisu problem ja jedino nemam pojma kako se mjenjaju federi kvačila!
Crazy Kuree:
nardo na serijalu ne ide iz razloga što bi previše grio skuter.... more se na neprerađenu serijalu stavit nardo s laganim rolicama išo bi on i sve al velika je šansa da zariba. prijatelj je stavio i na klipu mu se rupa napravila u nekih 400km hehe znači s tim većim karb. multivarom gljivom išo bi nardo na serijali al ako te ne briga za taj seriski kit i svakog trena ti more stat negdje. za radilicu ne brini izdržala bi
marin:
treba samo zamijeniti onu glavnu oprugu pošo neću i aspuh mijenjati a to nije neki problem....e da dali netko zna koje rolice tj koja težina dolazi po defaultu na aeroxu?
danc00:
--- Citat: marin - 04 Svibanj, 2008, 19:18:16 ---treba samo zamijeniti onu glavnu oprugu pošo neću i aspuh mijenjati a to nije neki problem....e da dali netko zna koje rolice tj koja težina dolazi po defaultu na aeroxu?
--- Kraj citata ---
Malo dižem temu, al i mene zanima, ak netko zna! Koja težina rolica dolazi na seriali Aeroxu, moj je 2006/07 godište,neznam točno,RR!
PitBull Aerox:
5,5gr
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju