Tehnički kutak > Tuning skutera
dellorto 19 phbg bd pitanje priključci?
Iwo SR Tuono:
bez obzira valjao plovak ili ne tebi vakuum ventil mora zatvoriti dolaz goriva kad se skuter ugasi
druga stvar, na piaggiu je vakuum na bloku lijevo od usisa tako da na karbu nije potreban
ako je karb u kvaru ili plovak nevalja il nešto od tog sklopa naruči revisions kit za phbg karb i repariraj ga
:)
giannelli:
mada opet.. Nije nuzno da je vakum na bloku. Ja npr imam na apriliji 2007 god tu rupu gdje ide vakum zacepljenu tvornicki. Takodjer zip koji sam imao 2001god nije imao rupu za vakum.
Kakav ti je vrh od one iglice sto je zakacena za plovak?
U biti .. Tvoj problem je ako se radi o tvom runneru, u prirubnici. Prirubnica pod 45stupnja zahtjeva drugacij nivo plovka. I ja sam taj problem imao na zipu i sru sa takvom prirubnicom. Stavi obicnu i vidit ces da nece preljevat.
dino_sk:
ista stvar se desavala i sa obicnom prirubnicom i pod 45 stupnjeva
taj problem je rjesen danas nakon cjeli dan zajebavanja sa plovkom nastelan je i vise ne preljeva , nedize okretaje i sl gluposti
također smo ustanovili da vakum ne odrađuje svoje jer cim spustim karb malo nize gorivo curi tj. nize od rezervoara ali to sad nije toliko bitno
onda nakon toga smo ustanovili da lamelice ne zatvaraju kak treba pa je i tu izbacivao gorivo ,stavljene malossi karbonit i sve 5 za sad
no sad se drugi problem javlja :angry7:
izbio mi je vodu na glavi na prikljucku za crijevo onom plasticnom ? termostata nema , sad dali je vodena dala svoje ili cep nije odradio svoje kad je trebao?mislim da trece nema , popit ce mi mozak :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju