Općenito > Propisi

HITNO!!!

<< < (2/3) > >>

eladio:

--- Citat: mrcina - 02 Svibanj, 2008, 22:41:50 ---vozačku neoduzimaju u ovom slučaju samo kad je uzme sudac a oni uzmu kad si nesposoban za daljnje upravljanje (alkohol,droga,tablete )

--- Kraj citata ---

aha , eto , i ja sam nesto naucio  :redface:

..uglavnom do tada, do suca dok ti ju ne oduzmu, mozes voziti

Grozni:
Znaci trebam cekat poziv doma da odem predat vozacku. nema one fore da mi to istice kad ju produzujem. al s obzirom da mi nije dao nista za potpisat moze me optuzit i za gazenje trudnice avionom.

eladio:

--- Citat: Grozni - 02 Svibanj, 2008, 22:48:21 ---Znaci trebam cekat poziv doma da odem predat vozacku. nema one fore da mi to istice kad ju produzujem. al s obzirom da mi nije dao nista za potpisat moze me optuzit i za gazenje trudnice avionom.

--- Kraj citata ---

cuj, ima tvoje podatke, serijske brojeve i sve, moze dokazat lako da te je zaustavio i "legitimirao u prometnom smislu"..

e sad, sto se tice dokazivanja samog prekrsaja, i onoga sta si napravio, to ni sam ne znam sta "moze"   :dontknow: , ali da ti cestitka moze doci doma i to ravno od suda, to je moguce

Grozni:
A drug milicajac je bio tipa onih koji se razgovaraju s tobom ko s debilom. Ja lika uredno pozdravim a njegov komentar je bio da se pozdravljamo kad on side sa motora i skine kacigu, sastavljao je nemoguce recenice i onda kad sam ga pitao dal moze ponovit jer mi zbilja je prva kazna pa neznam nis o protokolu, pogledao me kao da mio raste klip kuruze iz cela.

mrcina:
ako si mladi vozač i ona prva kazna ti je zadnja kazna.

sad samo možeš očekivati poziv na predaju vozačke dozvole i ponovno na polaganje, tj. 3500kn ili više iz džepa.

kaj nije moglo čekati da ti prođe te dvije godine da ti upišu kategoriju bez ograničenja pa tek onda po gasu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju