Tehnički kutak > Garaža
My aerox :)
enel:
--- Citat: YamahaAerox46 - 16 Svibanj, 2012, 20:35:46 ---Hfala :icon_biggrin:
Ima jedan majstor u mome kraju hrpu starih plastika skinutih sa svih motora, i nadjem tu kadu za aeroxa :). Ostavio 5evra i odnio :toothy9:
--- Kraj citata ---
Jel slucajno taj lik Igor Gajic?
Btw super skut, od svih rox-ova Rossi relica je Bog, kad vidim zadnji Paioli amortizer hocu da zaplacem sto i ja nemam jedan, a vala i naprijed isto :icon_biggrin:
YamahaAerox46:
--- Citat: enel - 16 Svibanj, 2012, 23:16:39 ---Jel slucajno taj lik Igor Gajic?
Btw super skut, od svih rox-ova Rossi relica je Bog, kad vidim zadnji Paioli amortizer hocu da zaplacem sto i ja nemam jedan, a vala i naprijed isto :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
haha, tnx :icon_biggrin:
Nije Igor Gajic, tu je radio pokojni Ducan , i ta radionica je sada od njegovog brata - Lale . Pored te radionice ima odma ta gomila plastika :D. Tu trenutno rade 2 majstora Igor Dimitric i Bojan Tomic :), mozda si mislio na tog Igora
YamahaAerox46:
--- Citat: enel - 16 Svibanj, 2012, 23:16:39 ---Jel slucajno taj lik Igor Gajic?
--- Kraj citata ---
A kako ti znas Igora , mislim ako si iz Tuzle ?
enel:
Trgovao sam s likom par puta preko pika. Sve je bilo dobro do zadnjeg puta kada mi je uvalio polutke, kvacilo i zvono od pia ili puga, a ja mu rekao striktno za minarelli :sad3:
Slao mu poruke, zvao ga, nista :angry7:
Jesam jesam iz Tz sam.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju