Općenito > Propisi

.

<< < (2/3) > >>

Bokygs:
Može se prepisat bez problema.

Mora ti frend otić s jednim od roditelja kod socijalnog radnika na razgovor.Najvažnije je da uvjeri radnika da on želi samovoljno prodati motor,da ga roditelji ne prisiljavaju na to,da je sam donio tu odluku,itd. Takodjer,mora im navesti razlog zasto prodaje,to kaze da zeli kupit drugi motor il nesto tako slicno. Nakon razgovora mora cekat neko vrijeme da mu dodje potvrda i s tim onda ide kod biljeznika i mozete prepisat motor.Isto s njim mora biti roditelj i kod biljeznika.
Koliko se ja sjecam,ta se potvrda nista ne naplacuje. :dontknow:

axor.1992:

--- Citat: Bokygs - 16 Svibanj, 2012, 22:49:16 ---Može se prepisat bez problema.

Mora ti frend otić s jednim od roditelja kod socijalnog radnika na razgovor.Najvažnije je da uvjeri radnika da on želi samovoljno prodati motor,da ga roditelji ne prisiljavaju na to,da je sam donio tu odluku,itd. Takodjer,mora im navesti razlog zasto prodaje,to kaze da zeli kupit drugi motor il nesto tako slicno. Nakon razgovora mora cekat neko vrijeme da mu dodje potvrda i s tim onda ide kod biljeznika i mozete prepisat motor.Isto s njim mora biti roditelj i kod biljeznika.
Koliko se ja sjecam,ta se potvrda nista ne naplacuje. :dontknow:

--- Kraj citata ---
sad nezz jel treba ic na neka predavanja ili tako nesto?  ???

TomTomislav:
A koji problem,ako mu glasi na roditelja jednog,oni nek prepisu i daju mu lovu.Cemu kompliciranje,nevjerujem da glasi na maloljetnog sina.

marin-w:

--- Citat: TomTomislav - 24 Svibanj, 2012, 18:06:57 ---A koji problem,ako mu glasi na roditelja jednog,oni nek prepisu i daju mu lovu.Cemu kompliciranje,nevjerujem da glasi na maloljetnog sina.

--- Kraj citata ---

O cemu ti  :dontknow:
Ljepo covjek kaze na pocetku da glasi na maloljetnog sina. A da maloljetni sin nesto proda bilo kome pa i roditeljima treba suglasnost socijalne radnice  :icon_thumright:

TomTomislav:
Marin tvoji komentari su suvisni,koliko sam upucen netreba potvrda socijalne,nek treba snjime biljezniku ici skrbnik odnosno roditelj.!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju