Tehnički kutak > Tuning skutera
Baotian ........?
baotian500:
--- Citat: vpucko - 02 Svibanj, 2008, 15:00:04 ---ma LOL! 90 ahahahhahh eo su slagali 80 ccm gore pa koliko ide po satu neznam im je 75-80 pokazivalo :)
neces vecu krajnju dobit s takim kitom jer se nece on puno vise vrtit mozda dobijes 5 km/h vise! ali gore dulji prijenos stavit onda da :)
--- Kraj citata ---
pa da se...do 90 mu sam stavit malo teze rolice i ide on tolko....ali ne dugo...ne sam da se pregrijava,nego se i prijenos doslovce raspada
SlowRider:
--- Citat: baotian500 - 02 Svibanj, 2008, 17:04:52 ---
--- Citat: vpucko - 02 Svibanj, 2008, 15:00:04 ---ma LOL! 90 ahahahhahh eo su slagali 80 ccm gore pa koliko ide po satu neznam im je 75-80 pokazivalo :)
neces vecu krajnju dobit s takim kitom jer se nece on puno vise vrtit mozda dobijes 5 km/h vise! ali gore dulji prijenos stavit onda da :)
--- Kraj citata ---
pa da se...do 90 mu sam stavit malo teze rolice i ide on tolko....ali ne dugo...ne sam da se pregrijava,nego se i prijenos doslovce raspada
--- Kraj citata ---
raspada se on doslovice cijeli dok je u serijskom stanju.
gun_rider:
proda si phantoma da bi kupia baotiana? looool :toothy12:
sve se da...samo nemožeš nabavit djelova, lakše ti je slagat 2t nego 4t, sve šta nađeš od djelova je eventualno kit...ako i naručuješ izvani, složiš...opet će to bit nevozljivo đubre jer pri većim brzinama skače po rupama, a zavoji i kočenja na većim brzinama su mu nepojmljivi ;D
Zajebi baotiana, slaži nešto drugo :icon_thumright:
sfreak:
to bi bilo fora, napravit kineza da zdere sve okolo...
eto npr. onaj kit sto ima za kupit u ing-kartu za njega (ako ima jos ), 80ccm...ili pogledat na scootercenter i scooterattack za dijelove, znam da ima nekih spuhova za njega...nista spesl, ali bolje ista nego nista...
Agil:
--- Citat: phantom - 02 Svibanj, 2008, 14:09:18 ---pozz nabavio sam nekog baotiana 50 i sad bu namjeravao kad poprodajem phantomove dijelove uložit maximalno u friziranje kineza samo sto ne znam bas o tunningu kineza,ima li tko iskustava kakvih oko tog? tu ima jedan baotian sa boljim variomatom,nekakvim kevlarom i topom malim i ide ono oko +80 (vozio sam ga) a to je samo 50ccm
e sad ima li tko kakvih ideja??ili je sve ovo glupa ideja.....al mislim da bi fora bilo :laughing6: :laughing9:
--- Kraj citata ---
...samo se ti smij....da li pelene..ili godine...ali kupovina Baotiana je znak da ulaziš u životnu fazu zvanu zrelost. Ekonomski za nikakve novce (trećinu saborske penzije - jeba pas onome ko ne potpiše peticiju ) kupio si vozilo, likom i djelom koje zadovoljava sve kriterije definicije skutera, a u svakoj cost -benefit analizi nadmašuje gotovo sve druge skutere...
Ukratko, tatina mala pišulja bit će sretna i suha, jer tata može skočit po pampersice dok kažeš Ningbo Baotian Motor Company...
A o tuningu...bez puno filozofije možeš :...( motor u Baotinau je isti - kopija Hondinog pouzdanog i slabašnog 50 ccm GY 6 4T)...sve za tuning je nabrojano u mom odgovoru: http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=6874.0
...ako si "sam svoj majistor# pogledaj Agil vodiče u FAQ servis podforumu
...dobičeš skuterčić pristojne snage i usprkos svim tvrdnjama pristojne pouzdanosti, bez gnjavaže s uljem, koji manje prdeka, a i pišulja će živjeti u ljepšem svijetu jer manje zagađuje
P.S. zna li netko neku usporedbu GY6 veće kubikaže i Piaggio "Leader" četvorotaktnog motora. Koji je bolji i zašto?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju