Općenito > Propisi

Izmjena kilowata?

<< < (2/4) > >>

vanjossi:

--- Citat: Grale - 15 Svibanj, 2012, 15:45:50 ---u teoriji nema,al u praksi ima...
al se ja nebi previše na praksu oslanjal...
u vezi ovog pitanja,papiri od auta i prometna/knjižica vozila moraju imat iste podatke,tak da nije izvedivo...
da ti piše 80,4 kw,onda bi vjerojatno zaokužili na 80...
o kojim kolima je riječ?

--- Kraj citata ---

da ima u praksi nebi se ni otvarala tema, nek se dogodi neka prometna, eto njesra

ja b ih rađe riskirao sa više kw nego vozio 1 preko ograničenja

Grale:

--- Citat: vanjossi - 15 Svibanj, 2012, 16:01:53 ---da ima u praksi nebi se ni otvarala tema, nek se dogodi neka prometna, eto njesra

ja b ih rađe riskirao sa više kw nego vozio 1 preko ograničenja

--- Kraj citata ---
nek se desi prometna bla-bla...ne govorim o tome!to je onda teorija... :)
a praksa je dok te čiko policajac zaustavi i niti ne gleda kaj piše u prometnoj,a da ne govorim kak on zna dal si ti mladi vozač ili ne,i niti nezna do kolke snage si vezan zakonski vozit auto... :icon_biggrin:

vanjossi:

--- Citat: Grale - 15 Svibanj, 2012, 16:11:08 ---nek se desi prometna bla-bla...ne govorim o tome!to je onda teorija... :)
a praksa je dok te čiko policajac zaustavi i niti ne gleda kaj piše u prometnoj,a da ne govorim kak on zna dal si ti mladi vozač ili ne,i niti nezna do kolke snage si vezan zakonski vozit auto... :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

u redovnoj kontroli prometa te može provjeriti, znaju jako dobro da si mladi vozač, poznanik je prodao fiat bravo upravo zbog tih kazni

dhorvat:

--- Citat: Grale - 15 Svibanj, 2012, 16:11:08 ---nek se desi prometna bla-bla...ne govorim o tome!to je onda teorija... :)

--- Kraj citata ---

ima dosta policajaca koji gledaju točno koliko imaš godina i koliko imaš kilovata tako da je ovo njesra generalno. Uglavnom prije su bili 76 "kilovataši" zakinuti, sad su 81 kilovataši. Da pomaknu na 85 kilovata opet će se javiti 86 kilovataši i tako redom. Neka granica se mora odrediti i to je takva selekcija zbog koje se možeš j#bat.

Grale:

--- Citat: vanjossi - 15 Svibanj, 2012, 16:18:09 ---u redovnoj kontroli prometa te može provjeriti, znaju jako dobro da si mladi vozač, poznanik je prodao fiat bravo upravo zbog tih kazni

--- Kraj citata ---
kaj ga je onda i kupoval ak ga nije smel vozit?
ja i dosta mojih poznanika imamo drukčijih iskustva,al nebitno,jer svako more govorit o svojem slučaju i bit u pravu,al se gleda samo ono kaje zakonski na kraju krajeva

--- Citat: dhorvat - 15 Svibanj, 2012, 16:25:46 ---ima dosta policajaca koji gledaju točno koliko imaš godina i koliko imaš kilovata tako da je ovo njesra generalno.

--- Kraj citata ---
eto vidiš,a ima ih dosta koji ni ne gledaju  :icon_tongue:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju