Tehnički kutak > Tuning skutera

Koji centralni feder?

<< < (5/5)

OvErLoAd:

--- Citat: Mr J - 02 Studeni, 2006, 13:32:47 ---
--- Citat: AeRRox - 02 Studeni, 2006, 13:28:39 ---Imam 5 grama, one za ZX sto se dobe.

--- Kraj citata ---
A da probas staviti malo teze rolice... ja bih probao sa 5,5 i 6,0... manje ce se razvrtavati a time manje i trositi...

--- Kraj citata ---

...netrebaju mu teže od 5,0gr ni u kojem slučaju...

Mr J:

--- Citat: OvErLoAd - 06 Studeni, 2006, 19:53:51 ---
--- Citat: Mr J - 02 Studeni, 2006, 13:32:47 ---
--- Citat: AeRRox - 02 Studeni, 2006, 13:28:39 ---Imam 5 grama, one za ZX sto se dobe.

--- Kraj citata ---
A da probas staviti malo teze rolice... ja bih probao sa 5,5 i 6,0... manje ce se razvrtavati a time manje i trositi...

--- Kraj citata ---

...netrebaju mu teže od 5,0gr ni u kojem slučaju...

--- Kraj citata ---

Vidim... skuzio je u cemu je problem...

oliver:
ajde i ja malo da se ubacim u ovu temu kod mene je minareli masina sa polini gusenim kit sada imam zuti cenralni sa 4.5g rolice i nisam zadovojlan sa vucejnem na ugornom pa drug mi je rekao da stavim crveni centralni i malo teze rolice dali to bi bio ok

mario_f15:

--- Citat: oliver - 07 Lipanj, 2010, 00:40:04 ---ajde i ja malo da se ubacim u ovu temu kod mene je minareli masina sa polini gusenim kit sada imam zuti cenralni sa 4.5g rolice i nisam zadovojlan sa vucejnem na ugornom pa drug mi je rekao da stavim crveni centralni i malo teze rolice dali to bi bio ok

--- Kraj citata ---
po meni ti ne treba crveni, jer ce ti biti pretvrd....

ostavi zuti i poigraj se sa rolama... :icon_thumright:

Psych0:

--- Citat: mario_f15 - 07 Lipanj, 2010, 03:23:28 ---po meni ti ne treba crveni, jer ce ti biti pretvrd....

ostavi zuti i poigraj se sa rolama... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Daj jbt topic je star 4 godine :rip:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju