Tehnički kutak > Tuning skutera
kit stage6 streetrace
dachi:
hvala rox :) btw. multivar je na njemu,koje bi onda rolice,cito sam 5,5-6 otp?
kolika bi cca bila tu krajnja?
ivanm:
--- Citat: Lumpri - 23 Rujan, 2012, 01:42:05 ---ispričvam se što upadam u temu al vidio sam da je netko napisao da ovaj kit vrti 10 000 okretaja a da je jači od dr.eva koji je indentičak kao i tp trophy pa mi nije jasno kako moj trophy vrti 11 500 okretaj po koso gp celeru??? jel to onda kod mene sve ok i jel treba se zabrinjavat
--- Kraj citata ---
imaš spuh koji uopće nije za taj kit.. nardo je spuh za due+ a ti ga voziš na duplo slabijem trophyju..
mislim nije da ne može ič al to je blago rečeno overkill..
trophy najbolje radi na 9500 do 10500 okr max a sve ostalo je overkill..
Lumpri:
--- Citat: ivanm - 23 Rujan, 2012, 08:06:40 ---imaš spuh koji uopće nije za taj kit.. nardo je spuh za due+ a ti ga voziš na duplo slabijem trophyju..
--- Kraj citata ---
hvala...čim počmeme opet vozit tj kad položim to ču dovest u red bude li financija
Josip:
--- Citat: Lumpri - 23 Rujan, 2012, 10:11:00 ---
--- Citat: ivanm - 23 Rujan, 2012, 08:06:40 ---imaš spuh koji uopće nije za taj kit.. nardo je spuh za due+ a ti ga voziš na duplo slabijem trophyju..
--- Kraj citata ---
hvala...čim počmeme opet vozit tj kad položim to ču dovest u red bude li financija
--- Kraj citata ---
tvoj auspuh i njegovi okretaji na koima radi su overkill za taj cilindar, probaj spustit okretaje ali bi se moglo dogodit da ce slabije ic
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju