Općenito > Propisi
Pojeftinio tehnicki ???
Grale:
jučer sam regal auto,1.4 55 kw,tehnički me izašel par kn ispod 900...nekak mi se čini da je prijašnjih godina bilo malo skuplje-oko 1000...neznam,ili si zabrijavam ili fakat je...
al naravno naplatili su mi dvije usluge za naplatu usluga(40-tak kn) :icon_biggrin:
marin-w:
--- Citat: Grale - 15 Svibanj, 2012, 23:06:40 ---jučer sam regal auto,1.4 55 kw,tehnički me izašel par kn ispod 900...nekak mi se čini da je prijašnjih godina bilo malo skuplje-oko 1000...neznam,ili si zabrijavam ili fakat je...
al naravno naplatili su mi dvije usluge za naplatu usluga(40-tak kn) :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
Je,nesto je pojeftinilo....meni starom za sleper isto dosa jeftinije nego lani :icon_thumright:
Imam i ja 1.4 75ks i da lani sam platio nesto sitno ispod 1000kn. Vidit cemo u 9mj koliko ce bit
ziloryder:
Meni je izasla ravno 500! :icon_thumright:
zoky585:
--- Citat: RunnerŽu - 15 Svibanj, 2012, 22:26:42 ---svasta kod nas ,ja neki dan točnije prošli utorak rego i platio sve 770kn ,al s tim da sam nove table i nove papire,i reko mi lik na osiguranju da cu nagodinu platit sve oko 550 kn ,a s tim da je osiguranje 198kn
--- Kraj citata ---
tak to i ide.. kad radis promjenu vlasnika, prijavu, odjavu i slicne pi*darije, sve oni to lijepo naplate..
a i na tehnickom, kad vidim nazive usluga koje naplate, dodje mi da placem o smijeha..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju