Općenito > Maxiskuteri

Kymco agility city 125 vs Derby Rambla 125

(1/3) > >>

jozo_bozo:
Dakle, prodao sam Apriliu SR 50 WWW i sada gledam slijedeća dva skutera:
Kymco agility city 125 i Derby Rambla 125
cijena je cca 16900 kn odnosno 20000 kn, Kymco ima 10 ks, a derby 15 ks
Jučer sam vozio Kymca i stvarno je elegantan skuter, zadovoljan sam kako ide (pogotovo kako koči jer su kočnice odlične), da bi mogao ići i malo bolje bi, ali to i nije neki nedostatak, ali mi položaj sjedenja ne odgovara u potpunosti jer sam visok 198 cm i sjedalo je tako oblikovano da me stalno gura blizu volana i onda koljenima zapinjem o vrh prednje plastike, nije to nešto što bi me odgovorilo od kupnje jer mislim da bi se naviknuo/pozicionirao bolje nakon nekog vremena.
Derby Rambla nisam probao jer nije baš čest skuter pa ne znam kakva je situacija s njim.

Slobodno se malo raspišite ako imate iskustva o nekom od ova dva skutera.

JogFromYamaha:
uzmi derbija
to je aprilija sportcity cube pod imenom derbi s provjerenom 125 piaggio masinom
a i djelova ima ko u prici

doms:
Ja imam tog Kymca.. neću sada ulaziti u detalje osim položaja sjedenja.. Ja sam visok 185 cm i čini mi se da je to neki "limit" za taj skuter. I meni se nekako baš ne sviđa taj položaj sjednja i gura naprijed, ali sada kad sam se naviknuo da sjedim kako je sjedalo i profilirano osjećam se udobno, ali su koljena vrlo blizu plastikama naprijed. Tako da tvojih gotovo 2 metra teško budu stali. :) Inače što se tiče ostalog ja sam zadovoljan. Iako mi je Rambla "na oko" bolja, ali je bome i znatno skuplja. 

jozo_bozo:
Zanimljivi problemi me muče:
Derbi Rambla 125 se uopće ne uvozi, samo 300 a Kymco ne mogu dobiti prije kraja 6. mjeseca, izgleda da im je nestašica.
 :toothy9:
Da li imate neki prijedlog sto kupiti, sličnog izgleda kao što su dva gore navedena, uvjet je maksimalno 250 kubika, preko ne bi jer mi je osiguranje i tehnički preskupo.
Gledao sam malo polovne na njuskalu u mojoj županiji (primorsko-goranska) i ništa zanimljivog nisam našao.

JogFromYamaha:
kupi si vxr bar ima djelova ko u prici

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju