Ostalo > Motocikli

Aprilia RS 125

<< < (17/18) > >>

jonj1c:
izgleda da aprilia je bas pogorila sa RS 125 jer je motor ono bruka dobar, ja se nadam sad za jedno mjesec-dva da bih ga trebo dobiti. samo o tome sanjam:D:D:D:D

Ceki21:
Imam prilike voziti rs125 i nemam primjedbi

Jedino je blokada između 5-6.000 okr, koja se ukloni i onda motor "diše" kak treba

A izgled za 5  :headbang:

Sugar:
aj ti meni reci di je ta "blokada",prvi put cujem da je to blokada!

po mojem nekom misljenju je to nekak ovak:

do 6 tisuca okretaja je ventil na ispuhu zatvoren i nemre izbacit dim te zato nece razvrtit,kad se otvori ventil ispusni pritisak u cilindru nestane i motor nastavi ubrzavat,ja sam probao taj ventil drzat od starta otvorenog i tek onda nece razvrtit!

no receno mi je da se to da rijesit,pa ako ti sta znas,podjeli s nama

Ceki21:

--- Citat: Sugar - 25 Svibanj, 2007, 00:36:51 ---aj ti meni reci di je ta "blokada",prvi put cujem da je to blokada!

po mojem nekom misljenju je to nekak ovak:

do 6 tisuca okretaja je ventil na ispuhu zatvoren i nemre izbacit dim te zato nece razvrtit,kad se otvori ventil ispusni pritisak u cilindru nestane i motor nastavi ubrzavat,ja sam probao taj ventil drzat od starta otvorenog i tek onda nece razvrtit!

no receno mi je da se to da rijesit,pa ako ti sta znas,podjeli s nama

--- Kraj citata ---

Ta blokada nema veze sa ispusnim ventilom
Sad nisam siguran jel mozda novi rsovi imaju 8 400 elektroniku ventila ili manje

Ova blokada između 5-6t ti se nalazi na elektronici i onda se mora neki dio izrezati i zapuniti silikonom ;)

Sugar:
da,jos jedan šus dobije na 8 i nesto tisuca okretaja

za sta sluzi ta blokada na 6 tisuca?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju