Ostalo > Motocikli
Aprilia RS 125
Hrastinski:
--- Citat: Mr J - 15 Veljača, 2007, 20:12:21 ---
--- Citat: StreetRunner - 15 Veljača, 2007, 19:48:01 ---ma neću uzet to čudo.Tek san sad svatija da je to dvotaktni motor :laughing7: :laughing7:
Probat ću nać onu Hondu CBF 250.Šta kažete
--- Kraj citata ---
Odlicna je, susjed ju ima u autoskoli... Naravno, ja prvi vozio... hehe...
--- Kraj citata ---
moj susjed ima isto tu hondu samo 400 ccm
Doomsday:
--- Citat: StreetRunner - 15 Veljača, 2007, 19:48:01 ---ma neću uzet to čudo.Tek san sad svatija da je to dvotaktni motor :laughing7: :laughing7:
Probat ću nać onu Hondu CBF 250.Šta kažete
--- Kraj citata ---
Pretpostavljan da je misliš uzet jer ćeš zakonom bit ograničen 2 godine na motor do 250 kubika i do 25 (jeli kilowata ili konja... :icon_scratch: )... Šta mene nervira je to da je samo 5 tisuća kuna skuplji Kawasaki ER5... Ma, dobra je ta honda, ali mi nekako zvuči preskupa... Nije da imaš nekog izbora ako hoćeš kvalitetu, osim Yamahe YBR 250 koja je još i skuplja i ne znam šta bi još moga uzet od naked-a... Pa, možda da nađeš polovnu, voziš par godina, pa prodaš i uzmeš ER5, isto polovni, voziš par godina, a onda odlučiš hoćeš li i možeš li uzet neku malo veću zvir... :laughing7:
StreetRunner:
pa to ja i oću,uzet nešto polovno i onda nakon 2-3 godine nešto novog od npr.600 kubika.Inače ova Honda ima 22konja a s menom 23 :laughing7: :laughing7: :laughing6:Što se tiče ograničenja od 2 godine i te gluposti za mladog vozača me ne brigaju tako da ako nađen ovu Hondu uzimam.Ali moran cilo lito radit ::) :-[ :binkybaby: :glasses9: :frajer:
Doomsday:
--- Citat: StreetRunner - 16 Veljača, 2007, 20:07:01 ---pa to ja i oću,uzet nešto polovno i onda nakon 2-3 godine nešto novog od npr.600 kubika.Inače ova Honda ima 22konja a s menom 23 :laughing7: :laughing7: :laughing6:Što se tiče ograničenja od 2 godine i te gluposti za mladog vozača me ne brigaju tako da ako nađen ovu Hondu uzimam.Ali moran cilo lito radit ::) :-[ :binkybaby: :glasses9: :frajer:
--- Kraj citata ---
Pa, sa tom hondom poštuješ odredbe o mladim vozačima na 2 godine... :laughing7:
A i upadaš u kategoriju za registraciju do 250 kubika... :dontknow:
A ako posli uzmeš Kawu ER5 ili još bolje Suzu GS 500, imaćeš dovoljno konja za sljedeći korak, a plaćat ćeš regu do 500 kubika... Glupo je za 600 kubika plaćat regu ka da imaš mrcinu do 1000 kubika... :icon_scratch:
A onda sljedeći korak, neki od 750-1000 kubika... :icon_thumright:
BiVeR:
kakvih 250 kubika, mladi vozači nakon položene vozačke za motore prve dvije godine imaju ograničenje do 125 a ne 250 ccm i na 12 il 15 ks, a buduči da tu vozačku moš sa 16 dobit sa 18 imaš za sve motore, sad jedino neznam, dal ak položiš s 18 ti to vrijedi do 20-te il odma dobiš normalnu jel ja bum sad i za auto i za motor i meni je lik reko da bum dobio odma za sve motore vozačku jer je ta za mlade vozače samo od do 18 odnosno do punoljetnosti...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju