Ostalo > Motocikli

Aprilia RS 125

<< < (10/18) > >>

1VAN:

--- Citat: PEDROSA - 16 Rujan, 2006, 22:59:07 ---Šta sam sve tu pročito to je strašno!
Aj prvo...kakav rs sa kitom 180 na grobniku,u kojoj klasi mislim?Aj mi recite molim vas... :help: :icon_scratch:
A to da SR nema SP-a lako provjerimo ja i dottore :binkybaby: :icon_biggrin:
Nadalje Ivek,čim pitaš dali RS 250 ima SP-a 180 i to ti je vrhunac brzine i šuta(na SP mislim)onda nemoj kupovat Apriliu molim te...to me vrijeđa!

--- Kraj citata ---

inače ako nisi skužio šalio sam se...nije to ovo SS da je sve ozbiljno....ovdje su ljudi a ne...da ne pričam dalje! :headbang:

eladio:
e da, pedrosa, vidio sam ti RSa ispred zapa parkiranog prije koji tjedan  :laughing7:

nemres falit, naljka stuntfolersa i naljka PEDROSA  :toothy9:

PEDROSA:

--- Citat: eladio - 17 Rujan, 2006, 11:03:09 ---e da, pedrosa, vidio sam ti RSa ispred zapa parkiranog prije koji tjedan  :laughing7:

nemres falit, naljka stuntfolersa i naljka PEDROSA  :toothy9:

--- Kraj citata ---
Da lol :toothy9: :toothy12:

OvErLoAd:

--- Citat: dottore - 20 Srpanj, 2006, 09:13:55 ---
--- Citat: Lovre - 13 Lipanj, 2006, 23:38:41 ---rs 250 ima 70 ks 2t , a runer 180 2t ima 20 ks.
to je ko da se trkaju yugo 55 i subaru impreza sti.
rs 125 bi runera debelo ostavia,a kamoli rs 250 koja u ubrzanju ide skoro ko yamaha r6

--- Kraj citata ---

salis se,il? pazi,frend je uzeo rs125 98 godiste,otvoren, dao je sr150 i soma eura za njega. ja sa sr-om na kojem je masina od sp-a ga drzim, on pun gas 5 ja paralelno s njim,oba zalegnemo, on bode 6 i ostavlja me za duzinu motora. MOGUCE je da je taj rs u k.... jer po nekima taj rs bi trebao klat 170,ALI, ovaj ne kolje, tako da zaista ne kuzim il mu motor ne ide,il moj motor jebacki dobro ide. skidam sp-a i leeka koji legne na tom sp-u a ja onako normalno sjedecki siljim tog istog... nije da se hvalim,nego samo radi usporedbe

--- Kraj citata ---

Kompa to je zaklano, a i mora on tebe više ostavljat, jer znam kolko ti mene ostavljaš a koliko me on ostavlja. Taj motor nepravilno radi, to kaj je mrtav na nižim okretajima ajde, ali on uopće ne prima gas kako treba, vidjet ćeš ti kad se forser i ja malo ulovimo tog motora da će ići bolje, kao što je i tvoj išao nakon 15min muke, ali njemu ne gine zamjena klipa i klipnjače....

filiplatinovicz:
joooj, svi ste kak djeca. nema do mog cvaje 50. taj kad dosegne 70/h slavim! a opet, u gradu je podjednako praktičan, a ponekad i praktičniji od svih velikih skutera koje sam ljetos imao na testu... brzina je relativna stvar... od svakog skutera i motora uvijek ima brži, osim od najbržeg! čemu se klat kad se može uživat, polako, sigurno?
 :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju