Ostalo > Motocikli

Aprilia RS 125

<< < (8/18) > >>

Vare:
A i 98' je godiste..........ipak je to staro 8godina  :)
mozda kad bi zamenio neke delove koji su mu verovatno u losem stanju... :headbang:

filiplatinovicz:
stari motori su pocesto zivlji od novijih ugusenih verzija... danas je svima vaznija hebena ekologija od pukih performansi...  :toothy3:

eladio:

--- Citat: filiplatinovicz - 25 Srpanj, 2006, 07:29:04 ---stari motori su pocesto zivlji od novijih ugusenih verzija... danas je svima vaznija hebena ekologija od pukih performansi...  :toothy3:

--- Kraj citata ---

da.. jos malo ce biti neki hibridni skuteri... polu strujua , polu guranje  :dontknow: :glasses9:

:toothy9:

Lovre:

--- Citat: dottore - 20 Srpanj, 2006, 09:13:55 ---
--- Citat: Lovre - 13 Lipanj, 2006, 23:38:41 ---rs 250 ima 70 ks 2t , a runer 180 2t ima 20 ks.
to je ko da se trkaju yugo 55 i subaru impreza sti.
rs 125 bi runera debelo ostavia,a kamoli rs 250 koja u ubrzanju ide skoro ko yamaha r6

--- Kraj citata ---

salis se,il? pazi,frend je uzeo rs125 98 godiste,otvoren, dao je sr150 i soma eura za njega. ja sa sr-om na kojem je masina od sp-a ga drzim, on pun gas 5 ja paralelno s njim,oba zalegnemo, on bode 6 i ostavlja me za duzinu motora. MOGUCE je da je taj rs u k.... jer po nekima taj rs bi trebao klat 170,ALI, ovaj ne kolje, tako da zaista ne kuzim il mu motor ne ide,il moj motor jebacki dobro ide. skidam sp-a i leeka koji legne na tom sp-u a ja onako normalno sjedecki siljim tog istog... nije da se hvalim,nego samo radi usporedbe

--- Kraj citata ---

taj RS onda nemore maknit !
nemože se ni uspoređivat 35 i 20 ks , ni 170 i 130 kmh

filiplatinovicz:

--- Citat: eladio - 25 Srpanj, 2006, 10:17:32 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 25 Srpanj, 2006, 07:29:04 ---stari motori su pocesto zivlji od novijih ugusenih verzija... danas je svima vaznija hebena ekologija od pukih performansi...  :toothy3:

--- Kraj citata ---

da.. jos malo ce biti neki hibridni skuteri... polu strujua , polu guranje  :dontknow: :glasses9:

:toothy9:

--- Kraj citata ---

jos ces Ti plakat za kurblom na dobroj staroj vespi!  :laughing1:  :laughing1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju