Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Komentari-kad typhoon evoluira
STJELE:
Koyo, novi uzet naravno :)
dusVu:
antoniooooo vruchee mi e! a sta ja znam, dobre su te ruckice ali nisu bcd :jerk:
STJELE:
--- Citat: dusVu - 08 Svibanj, 2013, 13:50:21 ---antoniooooo vruchee mi e! a sta ja znam, dobre su te ruckice ali nisu bcd :jerk:
--- Kraj citata ---
jao kurvo jedna, ti si me natjerao da uzmem te, ček da citiram: "Ma uzmi te, tko ih hebe ako nisu BCD, dobre su, pazi progrip i crveni detalji, ne treba biti sve BCD" :nono:
Fahro:
Opet ce ti jarane zaribati za nekolko moze za 20km moze na 10.000,,uvjek je razlog micro remen.Jer meni je se desilo isto zaribo zbog micro remena i kad sam sve novo kupio i stavio.Sreca napravio sam i blagu mjesavinu dok se razradi klip i cilindar,nisam presao 6km dosao kuci slucajno skinem deklo vidim pukao remen.Mogao mi je opet zaribat i to im je mana.Zato ja sa pravim mjesavinu sto je sigurno sigruno je ;)
STJELE:
Zadnji put je pravljena ručno mješavina, a opet se razletio iglicasti, nikad ne znas sto te moze iznenaditi, a prvi put na 50-ci sam sravio rms mikro i on je pukao, ovaj put za bb sam kupio original mikroremen, pa cemo vidit :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju