Tehnički kutak > Skuter projekti

kad typhoon evoluira

(1/7) > >>

STJELE:
Radi se o Piaggiu Typhoon-x iz 1998. Kupljen je novi u Njemačkoj s 0km na satu, a zatim dovežen u Hrvatsku gdje je prebačen na hrvatske papire. Stari ga jako rijetko vozio, većinom je bio u garaži na suhome i sigurnome. Ako se dobro sjećam 2002 ili 2003 prvi puta je skinuta s njega blokada na variomatu, ali je opet jako malo vožen. 2006. sam ga i ja počeo lagano vozati i nakon skoro 1000km policija me uhvatila i onda sam se odlučio prestati zahebavati. Nakon nekog vremena slijedili su bezuspješni pothvati "tuninga", poljepio sam na skuter nekakve ukrasne trakice i chrom lajsnice, seljo tuning  ;D . Sa skutera sam poskidao sve te gluposti što sam stavio i vratio ga u serijsko stanje te je ovako izgledao (evo i slika za one koji ne znaju kako izgleda serijski typhoon, ako ima takvih)

STJELE:
Skuter nije baš najljepši, a stari ga nije htio prodati i kupiti drugi jer mu je uvijek dobro služio, pa sam ja bio prisiljen da ga sredim po svom ukusu. Najviše su mi smetale one gadne felge od 10 cola, koje su imale one traktorske gume, pa sam saznao da pašu od NRG-a mc2 felge i nakon nekog vremena potrage sam ih kupio. Felge kad su stigle bile su bijele, odmah su zamijenjeni ležajevi u prednjoj felgi, otokaren je malo bubanj na stražnjoj jer je bio oštećen, ali ipak ne previše, tako da sad normalno koči, prefarbane su u crnu s perl efektom i navučene su vredesteinove gume na njih.

STJELE:
Nakon felgi su nabavljeni red sponge i distancer amortizera.

STJELE:
Skuter je ovako izgledao na motorijadi 2010. u Vukovaru, tu sam upoznao i ostale zaluđenike koji su dosta pridonijeli projektu  ;D

STJELE:
Nakon motorijade sam se bacio malo u šoping

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju