Općenito > Propisi

Kamo dalje?

<< < (2/3) > >>

marks19:
Hvala,otprilike kolko mogu ocekivat cjenu? I dali da u policiji kazem tam da nisam dobio knjižicu vozila ili da se pravim da sam dobio pa izgubio?I cuo sam da se moze rec da je izgorila pa ju naprave u roku od 1-2 dana,pa ako ima tko iskustva sa tim  :)

dachi:
imam i ja pitanje vezano uz to..uzeo sam skuter i dobio sam knjizicu vozila(decko mi je rekao da je bilo nekakvih problema s papirima da se nemoze prepisat)
e sada,znaci imam knjizicu vozila koja je na tom divljem vlasniku kojeg nemogu kontaktirati,imam potvrdu da je prometna u PP te da je odjavljen skuter i tablice su vracene,imam papire od osiguranja i kupoprodajni ugovor..zanima me da li bi ja sad mogao otici u PP dignuti prometnu i prepisat na sebe nekako ili nesto?

irud_os:

--- Citat: dachi - 13 Svibanj, 2012, 21:39:14 ---imam i ja pitanje vezano uz to..uzeo sam skuter i dobio sam knjizicu vozila(decko mi je rekao da je bilo nekakvih problema s papirima da se nemoze prepisat)
e sada,znaci imam knjizicu vozila koja je na tom divljem vlasniku kojeg nemogu kontaktirati,imam potvrdu da je prometna u PP te da je odjavljen skuter i tablice su vracene,imam papire od osiguranja i kupoprodajni ugovor..zanima me da li bi ja sad mogao otici u PP dignuti prometnu i prepisat na sebe nekako ili nesto?

--- Kraj citata ---
prometnu i knjizicu vozila podizes na tehnickom
ja sam kupio skuter od kolege prije 2 mjeseca
prvo smo otisli napravit kupoprodajni ugovor
onda smo mislili da ostle papire treba u PP ali su nas poslali u stanicu za tehnicki pregled
i ja sam sam otisao sa svim papirima i policom osiguranja i sam napravio znaci on mi nije trebao
jedino su mu lupili zig u osiguranje da je prebaceno na drugog vlasnika/mene

marks19:
Ja idem sutra u pp da vidim sta ce biti.Neznam da kazem da mi dao potvrdu da je knjizica izgubljena ili da kazem da ju nisam dobio?

darac_os:
Ma reci da si ju ti izgubi.. pa ako mozes ti trazit drugu onda sve 5... ako nemozes onda odi do vlasnika i reci njemu neka ju on trazi!?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju