Općenito > Propisi

Potvrda (Vozacka dozvola)

<< < (3/4) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: 3alfa3 - 08 Svibanj, 2012, 22:35:06 ---Drot ti je reko da M kategorija ne postoji? Daj mi onda reci kako ce svi koji imaju samo nju i dalje vozit legalno skuter?
Nije ti taj drot bas najpametniji  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
A koji je ikad bil pametan  ;D
Ne treba njih slušat jel nebi bilo prvi put da šire dezinformacije,neznaju ni najosnovnije stavke koje bi trebali znat a kamoli kaj drugo.

3alfa3:

--- Citat: jakovmaras - 08 Svibanj, 2012, 22:44:48 ---a gle neznam meni je frajer tako rekao valjda si je on onda nekaj zabrio  :laughing7:

--- Kraj citata ---

Mozemo mu oprostit, ipak je drot  ;D

3alfa3:

--- Citat: Tomi_ZG - 08 Svibanj, 2012, 22:46:09 ---A koji je ikad bil pametan  ;D
--- Kraj citata ---

Jedan je pokusavao bit jako pametan kad mi je htio pisat kaznu jer nemam prvu pomoc na motoru  ;D

Hurri:

--- Citat: 3alfa3 - 08 Svibanj, 2012, 22:48:03 ---Jedan je pokusavao bit jako pametan kad mi je htio pisat kaznu jer nemam prvu pomoc na motoru  ;D

--- Kraj citata ---
heheh :) :) :)
Pomogli ste mi puno hvala vam :)

istipa622:

--- Citat: 3alfa3 - 08 Svibanj, 2012, 22:48:03 ---Jedan je pokusavao bit jako pametan kad mi je htio pisat kaznu jer nemam prvu pomoc na motoru  ;D

--- Kraj citata ---

i meni je zbog toga jer mi "nije radilo" jedno svjetlo na skuteru,a ustvari je bilo upaljeno kratko  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju