Sportski kutak > Sve vezano za utrke
PH Skuteri - ŽUPANJA, 28 - 29. lipnja 2008
eladio:
--- Citat: P.A.L.A.C - 05 Srpanj, 2008, 18:35:01 ---
--- Citat: milja180sp - 05 Srpanj, 2008, 17:09:23 ---kak vi kazete , ja znam da je moguce , a vi kak hocceetee :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
opet lik ne konta.
on kaze da je nemoguce da navuce u 400m tako malu brzinu to serijala jebena moze navuc.
i ja sam bio i ovo od 67km/h je stvarno premalo ono je bilo debelo preko 85/90 km/h.
--- Kraj citata ---
ali moze i 67 :glasses2:
:toothy3: :redface: :toothy11:
milja180sp:
strit race je 402 m pa automobili vise nevuku , a taj zipac od kude ide nenormalno,,... i moze jos vise navuci ako je to 400 m kak ti kazes
..::IVKULJA::..:
pogledaj na 1.str sliku staze..tamo di je zavoj br 3(sikana) maknuta je na zahtjev vozaca jer su smatrali da je opasna bla bla... e sad zamisli si da izlazi iz zavoja br 2 brzinom 30+kmh i kolko moze navuc u 400m do zavoja br 3...to ti hocu rec.... kudeov zip ide bolje od mog SP,a kazem da tuda uhvatim 120+kmh
milja180sp:
onda tako rec.. od kude zip je po mom i najbrzi tamo sto se tice skutera .. cuj ja neznam kak oni racunaju taj best sped ,, treba zghrca pitat on to zna.. ja nisam upucen u to..
Ceki21:
Best spd je prosjecna brzina najbržeg kruga, a average speed je prosjecna brzina utrke ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju