Sportski kutak > Sve vezano za utrke
PH Skuteri - ŽUPANJA, 28 - 29. lipnja 2008
P.A.L.A.C:
--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 29 Lipanj, 2008, 17:11:23 ---klasa 50 mislim da je juranovic prvi,jakovljevic 4.,klasa 70 prvi kundid(motor ide prejebeno) drugi domagoj perkusic..klasa open neznam
--- Kraj citata ---
a ti noob kako nemos mene prepoznat??!! :crybaby2:
igor.sb:
da sam znao da ce i moj prijatelj g.e.j. m.a.s.t.e.r. d.a.v.o.r. p.a.l.a.c. biti tamo dosao bi nekako
ima ko kavih slika? jel bilo padova?
SlowRider:
Jel bio onaj baotian na trkama?
Crazy Kuree:
I ja sam bio tamo :icon_biggrin: onaj crni zip ide prejebeno a čuo sam da neki ima kit team cristofolini? i onaj rox me oduševio samo šta imo neki problema a baš je fino bilo vidit za promjenu aeroxa.... i ona cura brineta mogla je i gola doć, sviđa mi se haha
P.A.L.A.C:
--- Citat: igor.sb - 29 Lipanj, 2008, 19:00:31 ---da sam znao da ce i moj prijatelj g.e.j. m.a.s.t.e.r. d.a.v.o.r. p.a.l.a.c. biti tamo dosao bi nekako
ima ko kavih slika? jel bilo padova?
--- Kraj citata ---
e jbga sad prika... ;D
ma iso sam s tatom frend me zaj#bo, al da sam znao mogli smo se nac tamo ekipa fino i na cugu kasnije i tak, ovako mi glupo tatu vuc na cugu koda je njemu
do nasih lovackih.
nadam se da se mozda nadjemo u vu na moto partyu, al to je pitanje ocu ja ici, jel otkako je nrg 50ccm ne da mi se nigdje. :BangHead: :BangHead:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju