Sportski kutak > Sve vezano za utrke
01.09.2012. (subota) – Sljeme brdska utrka (Stubičke toplice/Pila)-OTKAZANO
zich:
--- Citat: Tocka - 20 Kolovoz, 2012, 11:51:58 ---
--- Citat: Ivan_drifter - 20 Kolovoz, 2012, 11:47:16 ---kazes da je 125, ko zna, prometna ostala doma!!, :icon_biggrin: zensko si iskoristi to!!, ja bi vozio al 300 bulje dat mi je ipak preveč!, al ako starci budu sponzorirali , stavljam trkace malljossi rolice od 0.9g i gass!
--- Kraj citata ---
Vozit cu onda tamnu 125. 150 vise ni nije vozan prevech osim za na zadnji...
Ugl bitno je sudjelovat. Vozim ak bude kaj!
P.S. - Jos me zanima, ako skut. nije regan jel se moze vozit? Kakva je ona dodatna polica osiguranja?
Ili mora bit regan + da vozac ima tu policu sklopljenu na samom licu mjesta ako nema osiguranje sebe ili motora ili kak.
--- Kraj citata ---
Nije bitno da li je skut regan ili ne. Ionako ti ta polica ne vrijedi. Posebna je polica osig za utrku.
Skuter mora biti " tehnicki ispravan" ali po pravilniku za utrke, sto nema veze sa klasicnim tehnickim pregledom za registraciju
Vozacka ti ne treba.
Nema klase 125, osim ako je 4T, a to SR nije.
Vozila bi klasu sa serijskim SPima i midrace kitovima. Tako da ti je 150 bolji izbor.
Tocka:
--- Citat: zich - 20 Kolovoz, 2012, 12:45:56 ---
--- Citat: Tocka - 20 Kolovoz, 2012, 11:51:58 ---
--- Citat: Ivan_drifter - 20 Kolovoz, 2012, 11:47:16 ---kazes da je 125, ko zna, prometna ostala doma!!, :icon_biggrin: zensko si iskoristi to!!, ja bi vozio al 300 bulje dat mi je ipak preveč!, al ako starci budu sponzorirali , stavljam trkace malljossi rolice od 0.9g i gass!
--- Kraj citata ---
Vozit cu onda tamnu 125. 150 vise ni nije vozan prevech osim za na zadnji...
Ugl bitno je sudjelovat. Vozim ak bude kaj!
P.S. - Jos me zanima, ako skut. nije regan jel se moze vozit? Kakva je ona dodatna polica osiguranja?
Ili mora bit regan + da vozac ima tu policu sklopljenu na samom licu mjesta ako nema osiguranje sebe ili motora ili kak.
--- Kraj citata ---
Nije bitno da li je skut regan ili ne. Ionako ti ta polica ne vrijedi. Posebna je polica osig za utrku.
Skuter mora biti " tehnicki ispravan" ali po pravilniku za utrke, sto nema veze sa klasicnim tehnickim pregledom za registraciju
Vozacka ti ne treba.
Nema klase 125, osim ako je 4T, a to SR nije.
Vozila bi klasu sa serijskim SPima i midrace kitovima. Tako da ti je 150 bolji izbor.
--- Kraj citata ---
Da, ali 150 po tome nije tehnički ispravan... A zbog jedne trke mi se neda vraćat sve plastike, drugi volan, slidere micat itd.
Radije iz gušta vozim 125, jer ionak nisam konkurentna, i idem probat. :)
DeLUX:
od toga ništa kolko ja znam jer utrka auta je krajem ovog mjeseca tamo a ne vjerujem da bi se to organiziralo bez njih jer je iovak preskupo..
dođite rađe na marof 2.9. na memorijalnu trku koju đuro organizira i manje ćete platit a više se navozit :hello:
ivanm:
--- Citat: Tocka - 20 Kolovoz, 2012, 20:41:38 ---
Da, ali 150 po tome nije tehnički ispravan... A zbog jedne trke mi se neda vraćat sve plastike, drugi volan, slidere micat itd.
--- Kraj citata ---
bitno je sudjelovati :glasses2:
zich:
--- Citat: ivanm - 20 Kolovoz, 2012, 22:28:39 ---
--- Citat: Tocka - 20 Kolovoz, 2012, 20:41:38 ---
--- Kraj citata ---
bitno je sudjelovati :glasses2:
--- Kraj citata ---
Kaj to ivane znaci? Da ces i ti voziti ili samo tipkati...???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju