Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera Runner 50 Setup!
BajkerDanijel:
--- Citat: Nedim92 - 07 Svibanj, 2012, 17:39:45 ---Dobra je ova, al je bih nesto novo :)
--- Kraj citata ---
Pa i mislio sam da kupis novu :) Ovo sam ti dao za primjer samo
runner22:
a netreba ti i kvacilo ali eto kako hoces stavis oprugice recimo žute,valjcice se igraj koji bi bili najbolji centralnu ljubicastu probaj i kevlar remen i dobro diznu od 80 kreni i iglu stavi na drugi zub ako je 17.5 karb malo se igraj da ga nastelas kako treba :icon_thumright:
Nedim92:
--- Citat: BajkerDanijel - 07 Svibanj, 2012, 17:42:06 ---Pa i mislio sam da kupis novu :) Ovo sam ti dao za primjer samo
--- Kraj citata ---
aham, ok hvala u svakom slucaju.
Nedim92:
--- Citat: runner22 - 07 Svibanj, 2012, 17:59:02 ---a netreba ti i kvacilo ali eto kako hoces stavis oprugice recimo žute,valjcice se igraj koji bi bili najbolji centralnu ljubicastu probaj i kevlar remen i dobro diznu od 80 kreni i iglu stavi na drugi zub ako je 17.5 karb malo se igraj da ga nastelas kako treba :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Zute malossijeve? ma hajd kad sve mijenjam da i kvacilo, ipak masina ima 42000 km sto nije malo, ma to oko karba zajebavat cu se dok ne ustimam :)
runner22:
oko karba i valjcica se igraj a kvacilo ako hoces mjenaj :icon_biggrin: a žute zasto ne ako neces jak start možeš i bijele malossi
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju